Filter

Merk

Kleur

Toepassing

EigenschapInhoudMVO keur


Gebruiksfreqentie

Type systeemdispenser

Categorie

Douchezeep en douchegel

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Douchezeep en douchegel

Carel Lurvink biedt diverse soorten douchezeep en douchegel met verschillende kleuren, geuren en eigenschappen. Douchezeep of douchegel is speciaal ontwikkeld voor het wassen van huid en haar onder de douche. De pH-graad is in tegenstelling tot normale zeep neutraal waardoor het gebruik van douchegel beter is voor de huid. De pH-graad ligt tussen de 4 en 6 (neutraal) in plaats van rond de 9 (basis). Daarnaast is douchegel makkelijker in gebruikt, droogt het minder snel uit dan blok zeep, wordt niet zacht en is niet gevoelig voor kalk in het water.

Verschil tussen douchegel en shampoo

Douchegel verschilt niet veel van shampoo, maar toch zijn er kleine verschillen. Douchegel of douchezeep schuimt meestal iets minder, bevat vaak meer parfum, en bevat vaak geen anti-statisch middel. Voor de rest lijken de twee producten erg veel op elkaar. Bent u op zoek naar shampoo? Neem dan hier een kijkje in ons shampoo-assortiment.

 

Waaruit bestaat douchezeep of douchegel?

Eigenlijk bevatten alle douchegels de volgende stoffen: water, parfum, kleurstoffen, conserveermiddel, pH-graad regelaars en verdikkingsmiddelen zodat de juiste stroperigheid bereikt kan worden. Verder kunnen er ook vochtregelaars en UV-filters in zitten. Voor extra eigenschappen kunnen er ook nog planten extracten of stoffen die huid zacht aan laten voelen aan toegevoegd worden.

 

Op onze website kunt u gemakkelijk filteren naar specifieke eigenschappen zoals (on)geparfumeerd, kleurloos/kleur, desinfectie, etc. Ook kunt u filteren naar inhoud (tussen 250 mililiter en 5 liter), type systeemdispenser en MVO keur (Ecoflower of Nordic SWAN).

 

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur