CALU TTS Jack Lampo aansluitsysteem 23mm voor handgrepen

Art: 270810
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Zeer stevig

Omschrijving

Met het CALU TTS Jack Lamp aansluitsysteem voor handgrepen wordt het bevestigen en losmaken van schoonmaakgereedschap eenvoudig. Dit systeem is snel, veilig en intuïtief in gebruik. Dankzij de "Fast" functie kun je de schoonmaakgereedschappen snel en gemakkelijk bevestigen en losmaken. Het aansluitsysteem is ontworpen om stevig vast te zitten tijdens gebruik, waardoor onbedoelde loslatingen worden voorkomen. Dit maakt het systeem niet alleen snel, maar ook "Safe".

Het CALU TTS Jack Lamp aansluitsysteem voor handgrepen en stelen is ook erg "Intuitive" en gemakkelijk in gebruik. Geen training vereist! Je hebt geen speciale vaardigheden nodig om het systeem te leren gebruiken. Het is een kwestie van het gereedschap op de handgreep plaatsen en het aansluitsysteem vastklikken. Dit aansluitsysteem voor handgrepen en stelen is ideaal voor professionele schoonmaakbedrijven en ook voor huishoudelijk gebruik. Het systeem is duurzaam en robuust gebouwd, zodat het lang meegaat..

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polyamide

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren