Filter

Merk


Kleur


Maat


MateriaalCategorie


Messen en schrapers

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Messen en Schrapers

Voordat kozijnen opnieuw geschilderd kunnen worden of voordat opnieuw tegels gelegd kunnen worden moet men eerst oude verf, lijm en andere resten van het oppervlak verwijderen. Dit gaat het gemakkelijkst met een goede schraper. Een schraper wordt ook regelmatig krabber of schrabber genoemd. In het assortiment van Carel Lurvink vindt u diverse messen en schrapers. Alle messen en schrapers in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit.

Messen en schrapers bij Carel Lurvink

In het assortiment van Carel Lurvink vindt u diverse messen en schrapers. Alle messen en schrapers in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit.
Hieronder staan verschillende schrapers uitgelegd:

Welke type schraper?

Met korte handgreep: zwaar werk

  • Glasschrapers: speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van verfresten van glas.
  • Vloerschraper: een vloerschraper maakt het mogelijk staand de vloer te schrapen. Unger biedt diverse vloerschrapers voor licht, gemiddeld of zwaar werk. Ze beschikken over een ergonomische twee-componenten-greep en een aluminium steel waarmee u voldoende kracht kunt zetten en dus comfortabel staand kunt werken. 
  • Minischraper: een kleine uitvoering die overal mee naartoe genomen kan worden doordat hij zo mooi klein is.
  • Safety scraper: heeft een speciaal sluitmechanimse waardoor het mesje niet per ongeluk uit de houder kan glijden. Met een safety schraper kunnen veel ongelukken voorkomen worden.

Bij de meeste schrapers kan men de messen verwisselen, zodat men gemakkelijk het juiste type mes voor een bepaalde klus kan kiezen en versleten messen kan vervangen. Hieronder staan (de toepassingsmogelijkheden van) onze verschillende soorten messen uitgelegd:

  • Getand mes: voor het verwijderen van vinyl- en ander behang dat niet verwijderd kan worden met behulp van afweekmiddelen of stoom.
  • Puntig mes: voor het verwijderen van vuil uit kleine gleufjes zoals bijvoorbeeld naden of steenvoegen.
  • Afgestemde mesjes voor glasschrapers
  • Speciale mesjes voor vloerschrapers
  • Kleinere mesjes voor minischrapers
  • Mesjes voor safety scrapers

Uw ideale vloerschraper

De vloerschrapers zijn ideaal voor het schoonmaken van de vloer, voor het tegelen of het leggen van vloerbedekking. Een vloerschraper is een flexibel, sterk en duurzaam. Een vloerkrabber mes is ook geschikt voor het restaureren van vloeren.
Welk soort vloerschraper voor u ideaal is, hangt af van uw voorkeuren en situatie. Zo bieden wij ergonomische oppervlakteschrapers, maar ook vloerschrapers met steel, heavy duty vloerschrapers en korte, effectieve schrapers. De vloerschrapers zijn zo te gebruiken dat het overbodig is als een vloerschraper elektrisch is. Bovendien zijn onze vloerschrapers in prijs-kwaliteitverhouding erg gunstig. Ook zijn er verscheidene reservemesjes te vinden om de schrapers effectief en optimaal het werk te laten blijven doen. Vind uw ideale vloerschraper op ons productoverzicht.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur