Staalwol

8 producten

Staalwol

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor diverse soorten staalwol van Metalino. De staalwol is te gebruiken voor het reinigen, egaliseren en polijsten van diverse oppervlakten. Zoals hout-, metaal-, steen- en glasoppervlakken.Metalino garandeerd de zuiverheid, elasticiteit, scheurvast en milieuvriendelijkheid van de staalwol. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van een kleurcodering om de grofheid van de staalwol aan te geven.

  • Geel staat voor de fijnste soorten: 0000, 000 en 00;
  • Oranje staat voor de middelfijne soorten: 0, 1 en 2;
  • Red staat voor de grovere soorten: 3, 4 en 5.

De grofheid van de staalwol bepaaldt voor welke producten het gebruikt kan worden. Daarnaast heeft de staalwol van Metalino vier unieke toepassingen:

  • Schoonmaken zonder krassen - Door de extra fijne staalwolvezels kunt u oppervlakken zacht reinigen zonder krassen, zelfs gevoelige oppervlakken als glas, tegels of keramiek;
  • Zachte behandeling - Het oppervlak wordt niet meer hard afgeschuurd, maar verflagen worden voorzichtig afgeslepen. Hierdoor worden onderlagen niet beschadigd;
  • Verbetert de houtstructuur - De natuurlijke houtstructuur wordt geaccentueerd na priming.
Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren