Filter

Merk

Maat


Materiaal

Eigenschap

Categorie

Plakspaan

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Plakspaan

Met een plakspaan kun je meer dan pleisterlagen tegen de wand zetten. Zo kun je een plakspaan ook gebruiken om sierpleisters weer van de muur te schrapen of de vloer egaal uit te strijken. Om de plakspaan zo lang mogelijk te gebruiken raden wij aan de plakspaan na elke klus schoon te maken en licht in te vetten. Voordat de plakspaan voor de volgende klus gebruikt wordt, moet de plakspaan weer ontvet worden. Door deze maatregelingen te treffen kunt u extra genieten van uw plakspaan.  Vroeger werden voornamelijk houten plakspanen gebruikt. Tegenwoordig zijn er ook uitvoeringen van RVS en kunststof. Hieronder is uitgelegd wanneer u welke soort plakspaan nodig heeft.

RVS plakspaan
Een RVS plakspaan is het beste geschikt om sierpleister aan te brengen. Door te kiezen voor een RVS plakspaan voorkomt u dat roestvlekken op de sierpleister achterblijven.

Plakspaan kunststof
Een plakspaan van kunststof is ideaal voor het schuren van sierpleister op een grove muur die u heeft aangebracht met een RVS plakspaan. Met een Kunststof plakpaan kunt u sierwerk goed afwerken.

Lijmspatel
Voor het aanbrengen van sierpleisters is een lijmspatel ook onmisbaar. Lijmspatels bieden wij ook in ons assortiment. U kunt een lijmspatel  ook wel gebruiken als verfspatel.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via info@carellurvink.nl of 053 - 434 43 43.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur