Plakspaan Venetië 200x90/80mm

Art: G4155
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Comfortabel houten handvat voor prettige grip
  • Gemaakt van RVS

Omschrijving

De RVS plakspaan met een afmeting van 200x90mm is een hoogwaardig en duurzaam gereedschap dat specifiek is ontworpen voor het aanbrengen van tegellijm op zowel wanden als vloeren. Vervaardigd uit roestvrij staal, biedt deze plakspaan uitstekende weerstand tegen corrosie en roest, wat zorgt voor een lange levensduur. De ergonomisch ontworpen houten handgreep zorgt voor een comfortabele en stevige grip, waardoor de gebruiker optimale controle heeft tijdens het aanbrengen.

De royale afmeting van 200x90mm maakt deze plakspaan ideaal voor het aanbrengen van tegellijm op kleinere oppervlakken. Dankzij de gebogen vorm van de plakspaan wordt de lijm gelijkmatig verdeeld, wat resulteert in een egale laag die perfect geschikt is voor het nauwkeurig plaatsen van tegels.

Positieve punten

- Bestand tegen corrosie en roest
- Comfortabel handvat
- Duurzaam blad

Technische gegevens

Merk: Gruno
Afmetingen: 20x9 cm
Materiaal blad: RVC
Materiaal handvat: hout

Technische gegevens

Kleur RVS
Materiaal RVS

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren