Carel Lurvink

Filter

Merk
KleurMateriaal

Eigenschap

Inhoud

Categorie

Onderhoudsmiddelen

( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Schoen onderhoudsmiddelen

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw (werk)schoenen is het belangrijk uw schoenen goed te onderhouden. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment schoen onderhoudsmiddelen van de topmerken Bama en Tana. Deze merken staan bekend om hun topproducten op het gebied van werkschoenen en werkkleding. U vindt onder andere schoen onderhoudsmiddelen die beschermen, reinigen of verzorgen. Daarnaast vindt u ook bijvoorbeeld ook speciale deo voor schoenen zodat ze lekker fris blijven ruiken.

Uw schoenen beschermen
Voor extra sterke bescherming tegen bijvoorbeeld water, vuil en modder vindt u bij ons speciale super protectors of waterstop sprays. Niets is namelijk zo vervelend als ondichte schoenen of schoenen die niet meer schoon te krijgen zijn. U kunt ook kiezen voor een aerosol spray die iets beter is voor het milieu.

Uw schoenen reinigen en onderhouden
Uiteraard vindt u bij ons ook schoen onderhoudsmiddelen, reinigingsborstels en glansborstels speciaal voor het reinigen en onderhouden van uw schoenen. De Bama Clean & Care reinigt, beschermd en verzorgt de schoen. Bovendien beschermen en vermijden sommige schoen onderhoudsmiddelen ook zoutvlekken. Zoutvlekken ontstaan veel in de winter als het nat is en er zout op de straten gestrooid wordt.

Onderhoud van leren schoenen
Leren schoenen verlangen altijd iets meer verzorging dan andere schoenen. Daarom bieden wij speciaal schoen onderhoudsmiddelen voor het onderhouden van leren schoenen. De Tana zelfglans crème is geschikt voor alle kleuren glad leer en heeft effect zonder opwrijven. Uiteraard vindt u bij ons ook het klassieke leervet dat beschermt tegen water en tegelijkertijd onderhoudt. Leervet kunt u het beste aanbrengen met een insmeerborstel. Wij hebben ook een oplossing als uw leer er niet meer zo goed uitziet; namelijk herstellende olie speciaal voor gewaxed en geolied leer die elke kleur leer weer voedt, beschermt, verzorgt en opfrist doordat hij diep in het materiaal kan doordringen. Verder hebben wij ook speciaal voor gewaxed leer wax crème.

Heeft u vragen over het onderhouden van uw (werk)schoenen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur