Filters

Duurzame afvalzakken

21 producten

CaluClean afvalzak 70x110cm blauw LDPE T60 20st
CaluClean afvalzak 70x110cm blauw LDPE T60 20st
CaluClean afvalzak 70x110cm blauw LDPE T60 20st
CaluClean afvalzak 70x110cm blauw LDPE T60 20st
Blauw
Grijs
Transparant
51 t/m 60 micron
61 t/m 70 micron
41 t/m 50 micron
CaluClean afvalzak 65/25x140cm  blauw LDPE T70 240ltr 10st
CaluClean afvalzak 65/25x140cm  blauw LDPE T70 240ltr 10st
CaluClean afvalzak 65/25x140cm  blauw LDPE T70 240ltr 10st
CaluClean afvalzak 65/25x140cm  blauw LDPE T70 240ltr 10st

Duurzame afvalzakken

Sluit aan op de bewuste bedrijfsvoering en maak de duurzame keuze. Carel Lurvink biedt onderscheidende biologisch afbreekbare afvalzakken van hoge kwaliteit en met brede toepasbaarheid. Toon samen met ons uw maatschappelijke verantwoordelijkheid op een gunstige manier.

Bewust duurzaam én kwalitatief kiezen

De biologische afvalzakken zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en zijn daardoor composteerbaar. Hierom hebben de afvalzakken een volgende toepassingsmogelijkheid; ze worden omgezet tot water, zuurstof en methaan.
De afvalzakken worden geproduceerd, toegepast, afgebroken en weggegooid op een milieuvriendelijke, natuurlijke manier.
Wel behouden de duurzame afvalzakken dezelfde gewenste sterkte en kwaliteit. U hoeft zich dus niet druk te maken dat de biologisch afbreekbare afvalzakken snel zullen breken. De milieuvriendelijke, biologische afvalzakken stimuleren u om uw afval te scheiden. Deze afvalzakken kunnen met inhoud gemakkelijk in de GFT-bak worden achtergelaten. Hierna zal de biologisch afbreekbare zak zichzelf composteren. Al onze duurzame afvalzakken voldoen aan de Europees gestelde norm en zijn voorzien van het Kiemplantlogo.

Assortiment biologisch afbreekbare afvalzakken

Carel Lurvink biedt biologisch afbreekbare afvalzakken van verschillende groottes. Alle hebben een internationale uitstraling en zijn breed inzetbaar.
Wilt u keukenafval duurzaam en gemakkelijk lozen, dan zijn de pedaalemmerzakken van Propsac de juiste keuze. De afvalzakken hebben een inhoud van 20 liter en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Deze milieuvriendelijke afvalzakken houden uw afvalemmer schoon.
Voor het verwerken van tuinafval kunt u bijvoorbeeld de bio afvalzakken van Happy Sacks aanschaffen. Deze biologisch afbreekbare tuinafvalzakken hebben een inhoud van 30 liter, zijn compleet en van hoge kwaliteit. De duurzaamheid wordt gewaarborgd door de productie van enkel natuurlijke materialen.
Ten slotte beschikt ons duurzame assortiment over Biodore biologisch afbreekbare afvalzakken. Deze zijn ideaal voor gebruik in afvalcontainers en afvalbakken. De grote afvalzakken hebben een inhoud van 120 liter of 240 liter en zijn daarom goed te gebruiken in bedrijven of drukke omgevingen.

Toch liever een ander formaat of ander materiaal? We beschikken over een breed assortiment afvalzakken van hoogstaande merken, waaronder ons eigen premium A+ merk CaluClean. Hiernaast zijn de producten van Brabantia, Diversey, Simplehuman, Komo, Tork, BonTon en Swirl bij ons te vinden. We helpen u graag om de juiste afvalzakken met uw gewenste producteigenschappen te vinden.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren