CaluClean afvalzak 55x65cm wit LDPE T30 25st

Art: 742W
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Pluspunten

  • Gemaakt van gerecycled LDPE
  • Hoge scheurweerstand
  • Uitstekende treksterkte

Symbolen

Recycled Plastic Recycled Plastic Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

De CaluClean afvalzak vervaardigd uit LDPE (Low Density Polyethyleen) kenmerkt zich door zijn lagere dichtheid. Afvalzakken die uit dit materiaal zijn vervaardigd, bieden een opmerkelijke weerstand tegen scheuren en trekken. Dit type LDPE zakken vertoont dan ook een grotere stevigheid dan HDPE zakken. Dankzij de elastische eigenschappen van de afvalzakken zijn de CaluClean LDPE afvalzakken bijzonder geschikt voor het handelen van zwaarder afval en scherp materiaal. De CaluClean afvalzak is gemaakt voor 97% uit gerecyled materiaal.

Toepassing

Bestemd voor normaal gebruik om afval op te vangen

Positieve punten

+ Gemaakt uit gerecycled LDPE
+ Hoge scheurweerstand
+ Hoge treksterkte

Technische gegevens

Kleur: wit
Slijtage: Hoge scheurweerstand en treksterkte
Afmetingen: 55 x 65 cm
Dikte: T30
Inhoud: 35 liter
Materiaal: LDPE
Verpakking: 25 afvalzakken per rol, 20 rollen per doos

LDPE afvalzakken

LDPE (Low Density Polyethyleen) afvalzakken hebben een lagere dichtheid dan afvalzakken van gemaakt van HDPE (High Density Polyethyleen). LDPE-afvalzakken zijn in de meeste gevallen dikker dan HDPE-afvalzakken. LDPE-afvalzakken zijn sterker en rekbaarder dan HDPE-afvalzakken en kunnen goed gebruikt worden voor het verzamelen van zwaarder afval. LDPE-afvalzakken worden over het algemeen gemaakt van gerecycled plastic en zijn de milieuvriendelijke keuze. HDPE-afvalzakken zijn verkrijgbaar in de diktematen T50 tot en met T150.

Gerecycled materiaal

Het gebruik van gerecycled materiaal in afvalzakken draagt bij aan het verminderen van de hoeveelheid plasticafval die in het milieu terechtkomt. Deze zakken bieden nog steeds de duurzaamheid en functionaliteit die nodig zijn voor het veilig opslaan en transporteren van afval, maar met een lagere ecologische voetafdruk. Het kiezen voor een afvalzak gemaakt van gereyceld materiaal draagt bij aan het verminderen van de impact op het milieu. De CaluClean afvalzak 55x65cm wit LDPE bestaat voor 97% uit gerecycled materiaal.

Op zoek naar de geschikte afvalzak? Ontdek in ons blog de diverse types afvalzakken.

CaluClean

Onder het eigen Premium A+ label CaluClean fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluClean
Kleur Wit
Materiaal Ldpe
Eigenschap Duurzame afvalzakken

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren