CaluClean afvalzak 61x80cm grijs HDPE T23 20st

Art: 7352
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Gemakkelijk af te scheuren
  • Hoge scheurweerstand
  • Zeer stevig

Symbolen

Recycled Plastic Recycled Plastic Folie HDPE Plastic Folie HDPE Plastic

Omschrijving

Houd uw huis of bedrijf zowel schoon als georganiseerd met CaluClean afvalzakken. Gemaakt van duurzaam grijs HDPE-materiaal zijn deze vuilniszakken bestand voor het opvangen van GFT-afval en middelzwaar afval op bijvoorbeeld kantoren. De CaluClean afvalzak heeft zijvouwen waardoor er extra inhoud wordt gecreeërd. Bovendien zijn ze gemakkelijk van de rol te scheuren dankzij de perforatierand op elke zak. CaluClean HDPE 61x80cm afvalzak is gemaakt van gerecycled materiaal

Positieve punten

+ Gemakkelijk af te scheuren
+ Hoge scheurweerstand
+ Gemaakt van gerecycled HDPE materiaal

Technische gegevens

Kleur: zwart
Materiaal: HDPE
Afmeting: 61 cm x 80 cm
Dikte: T23
Inhoud: 60 liter
Verpakking: 20 afvalzakken per rol, 25 rollen per doos

HDPE afvalzakken

HDPE (High Density Polyetyleen) afvalzakken hebben een hogere dichtheid dan afvalzakken gemaakt van LDPE (Low Density Polyethyleen). Hierdoor kunnen HDPE-afvalzakken dunner worden gemaakt en toch dezelfde sterkte behouden als LDPE-afvalzakken. De hogere dichtheid betekend ook dat HDPE afvalzakken minder snel doorprikt worden door scherpe voorwerpen. HDPE-afvalzakken zijn verkrijgbaar in de diktematen T10 tot en met T40.

Gerecycled materiaal

Het gebruik van gerecycled materiaal in afvalzakken draagt bij aan het verminderen van de hoeveelheid plasticafval die in het milieu terechtkomt. Deze zakken bieden nog steeds de duurzaamheid en functionaliteit die nodig zijn voor het veilig opslaan en transporteren van afval, maar met een lagere ecologische voetafdruk. Het kiezen voor een afvalzak gemaakt van gereyceld materiaal draagt bij aan het verminderen van de impact op het milieu. De CaluClean afvalzak bestaat voor 60% uit gerecycled materiaal.

CaluClean

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment Vuilniszakken. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluClean
Kleur Grijs
Materiaal Hdpe
Eigenschap Duurzame afvalzakken

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren