Brabantia huishoudelijke artikelen

Het merk Brabantia staat bekend om zijn huishoudelijke artikelen en keukenaccessoires van hoge kwaliteit. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf bestaat inmiddels ruim 100 jaar en is uitgegroeid tot een betrouwbaar merk. Ze ontwerpen de meest handige en milieubewuste oplossingen om iedere huishoudelijke taak aangenamer te maken. Daarnaast zijn de artikelen ook nog eens voorzien van de mooiste designs.

Voor de toekomst van onze planeet

Bij Brabantia staan duurzaamheid en de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel. Het merk staat dan ook bekend om zijn betrouwbare en duurzame productoplossingen. Zo zijn alle producten van Brabantia zo ontworpen dat ze uitstekend te recyclen zijn en draagt het merk bij aan het planten van bomen en het reduceren van CO2-uitstoot. Met hun innovatieve producten willen ze 100% circulair zijn in 2035.

Multifunctionele en milieubewuste producten

Daarnaast maakt Brabantia het de gebruiker graag zo makkelijk mogelijk om hun steentje bij te dragen aan het creëren van een beter milieu. Zo brengen ze veel keukengereedschap en huishoudelijke producten op de markt met dubbele functies. En ontwerpen ze afvalbakken die het scheiden van afval makkelijk maken. Zo proberen ze met hun alledaagse producten bij te dragen aan een mooiere wereld voor toekomstige generaties.

De kwaliteitsproducten van Brabantia hebben een levensduur die vaak oploopt tot wel 20 jaar. Met de artikelen van Brabantia bent u daarom verzekerd van een zorgeloos product en een duurzame investering in uw bedrijf. Dankzij duurzaamheid en innovatie biedt Brabantia een lange garantieperiode op haar producten. Deze bedraagt altijd minimaal 2 jaar, maar kan oplopen tot wel 10 jaar.

Waarom huishoudelijke producten van Brabantia?

  • Betrouwbaar merk met bijzondere en innovatieve artikelen.
  • Huishoudelijke producten van hoge kwaliteit met een lange levensduur en garantietermijn.
  • Duurzaamheid en veel oog voor onze planeet en toekomstige generaties.

Assortiment Brabantia

Bij Carel Lurvink bieden we een ruim assortiment afvalbakken en toiletgarnituur van Brabantia aan. Wij helpen u aan de mooiste en meest duurzame pedaalemmers en toiletborstels voor uw bedrijfspand. Met de vele mooie designs die Brabantia rijk is, hebben we altijd het artikel in huis dat helemaal past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Carel Lurvink en Brabantia

Bij Carel Lurvink weten we wat er speelt binnen uw bedrijf. Met onze 125 jaar ervaring bieden we productoplossingen voor kleine en grote organisaties in verschillende sectoren. We bieden een ruim assortiment en kunnen veel Brabantia artikelen direct uit eigen voorraad leveren.