CaluClean afvalzak 65/25x140cm blauw LDPE T70 240ltr 10st

Art: 731
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Gemaakt van gerecycled LDPE
  • Verkrijgbaar in meerdere maten
  • Hoge scheurweerstand
  • Uitstekende treksterkte

Symbolen

Recycled Plastic Recycled Plastic Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Bijbehorende producten

Omschrijving

De CaluClean afvalzak is gemaakt van LDPE. Deze sterke LDPE afvalzak wordt veel gebruikt door onze klanten voor zwaarder afval. Een ander voordeel is dat deze 100 % recyclebaar zijn. De CaluClean afvalzak is 65 cm breed, 140 cm hoog en is geschikt voor 240 liter containers. De zak heeft een sterkte van T70 en is hiermee een van onze dikste afvalzakken. De 65x140cm afvalzak is gemaakt van 98% gerecycled LDPE materiaal.

Positieve punten

+ 100% recyclebaar
+ Hoge scheurweerstand
+ Hoge treksterkte

Toepassing

Bestemd voor iedere omgeving waar gevraagd om zakken voor zwaarder afval

Welke afvalzak heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste vuilniszak lijkt zo simpel. Totdat u ziet dat ze er in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en diktes zijn. Maar wat zijn nou precies de verschillen tussen de verschillende afvalzakken? Wanneer kiest u welk materiaal en welke kleur? En hoe weet u wat het formaat van de zak moet zijn? We leggen het u graag uit in ons blog.

Technische gegevens

Kleur: Blauw
Slijtage: Hoge scheurweerstand en treksterkte
Afmetingen: 65/25 cm x 140 cm
Dikte: T70
Inhoud: 240 liter
Materiaal: LDPE
Recyclebaar: Ja
Verpakking: 10 afvalzakken per rol, 10 rollen per doos

LDPE afvalzakken

LDPE (Low Density Polyethyleen) afvalzakken hebben een lagere dichtheid dan afvalzakken van gemaakt van HDPE (High Density Polyethyleen). LDPE-afvalzakken zijn in de meeste gevallen dikker dan HDPE-afvalzakken. LDPE-afvalzakken zijn sterker en rekbaarder dan HDPE-afvalzakken en kunnen goed gebruikt worden voor het verzamelen van zwaarder afval. LDPE-afvalzakken worden over het algemeen gemaakt van gerecycled plastic en zijn de milieuvriendelijke keuze. HDPE-afvalzakken zijn verkrijgbaar in de diktematen T50 tot en met T150.

Gerecycled materiaal

Het gebruik van gerecycled materiaal in afvalzakken draagt bij aan het verminderen van de hoeveelheid plasticafval die in het milieu terechtkomt. Deze zakken bieden nog steeds de duurzaamheid en functionaliteit die nodig zijn voor het veilig opslaan en transporteren van afval, maar met een lagere ecologische voetafdruk. Het kiezen voor een afvalzak gemaakt van gereyceld materiaal draagt bij aan het verminderen van de impact op het milieu. De CaluClean afvalzak blauw bestaat voor 98% uit gerecycled materiaal.

Op zoek naar de geschikte afvalzak? Ontdek in ons blog de diverse types afvalzakken.

CaluClean

Onder het eigen Premium A+ label CaluClean fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een e-mail of bel één van onze medewerkers.

Technische gegevens

Merk CaluClean
Kleur Grijs
Materiaal Ldpe
Eigenschap Duurzame afvalzakken