Filters

Verfbakjes en roosters

29 producten

Verfbakjes en roosters

Bent u op zoek naar professionele verfbakjes en roosters om een nieuwe kleur te geven aan de muur? Bij Carel Lurvink kunt u altijd terecht voor een uitgebreid assortiment schildersbenodigdheden. Wij bieden voor elk soort klus professionele artikelen.

Verfbakjes zijn handig om een bepaalde hoeveelheid verf te dragen op uw arm waardoor u snel en ergonomisch kunt schilderen. De bakjes zijn geschikt voor verschillende soorten rollers, zoals 14 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm en 30 cm. Ook kunt u kiezen uit meerdere kleuren en maten, zodat u altijd beschikt over de juiste materialen.

Verfroosters

Verfroosters en verfbakjes vullen elkaar goed aan. Door het gebruik van verfroosters zorgt u ervoor dat u niet te veel verf gebruikt en de overtollige verf weer terugkomt in het bakje. Door het handvat aan het verfrooster kunt u het rooster gemakkelijk en stevig vastpakken zonder in aanraking te komen met de verf. Uiteraard zijn de verfbakjes en roosters te bestellen in hetzelfde formaat als uw verfroller, waardoor u snel en gemakkelijk de verf evenwichtig kan verdelen over de verfroller voor een professioneel resultaat. De verfrollers van CaluPaint zijn perfect afgestemd met de bakjes, waardoor u een perfecte combinatie krijgt.

Verfbakjes en roosters bij Carel Lurvink

Zoals u kunt verwachten van Carel Lurvink zijn de verfbakjes gemaakt van een uitstekende kwaliteit kunststof. Dit zorgt ervoor dat ze niet buigen door het gewicht van de verf en u dus niet bang hoeft te zijn dat u knoeit. Ook de roosters zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit plastic waardoor u gemakkelijk en snel verfrollers kunt afrollen van de overtollige verf.

Bent u nog op zoek naar andere schildersbenodigdheden? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment schildersbenodigdheden zoals schildersaccessoires, borstelwerk voor schilders, plakspaan, plamuurrubber, roerhoutjes, verfmixers, meetgereedschap en verfbeugels.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren