Filters

Verfbakjes en roosters

28 producten

Verfbakjes en roosters voor professionele schilders

Bent u op zoek naar professionele verfbakjes en roosters om een nieuwe kleur te geven aan de muur? Bij Carel Lurvink kunt u altijd terecht voor een uitgebreid assortiment schildersbenodigdheden. Wij bieden voor elk soort klus professionele artikelen.

Verfbakjes zijn handig om een bepaalde hoeveelheid verf te dragen op uw arm waardoor u snel en ergonomisch kunt schilderen. De bakjes zijn geschikt voor verschillende soorten rollers, zoals 14 cm, 15 cm, 20 cm, 25 cm en 30 cm. Ook kunt u kiezen uit meerdere kleuren en maten, zodat u altijd beschikt over de juiste materialen.

Verfroosters

Verfroosters en verfbakjes vullen elkaar goed aan. Door het gebruik van verfroosters zorgt u ervoor dat u niet te veel verf gebruikt en de overtollige verf weer terugkomt in het bakje. Door het handvat aan het verfrooster kunt u het rooster gemakkelijk en stevig vastpakken zonder in aanraking te komen met de verf. Uiteraard zijn de verfbakjes en roosters te bestellen in hetzelfde formaat als uw verfroller, waardoor u snel en gemakkelijk de verf evenwichtig kan verdelen over de verfroller voor een professioneel resultaat. De verfrollers van CaluPaint zijn perfect afgestemd met de bakjes, waardoor u een perfecte combinatie krijgt.

Inzetbakken voor uw verfklussen

Inzetbakken voor verfbakken zijn handige hulpmiddelen voor schilders en doe-het-zelvers. Ze vereenvoudigen het proces van verf mengen en aanbrengen door verf gelijkmatig te verdelen en overtollige verf te verwijderen, waardoor verspilling wordt verminderd en de verfbak langer schoon blijft, wat de algehele efficiëntie van het schilderproces aanzienlijk verbetert. Bovendien helpen inzetbakken voor verfbakken ook om verschillende verfkleuren gescheiden te houden, waardoor het gemakkelijker wordt om tijdens het schilderen van kleur te wisselen zonder veel schoonmaakwerk. Dit maakt ze een waardevolle toevoeging aan elke schilderuitrusting.

Verfbakjes en roosters bij Carel Lurvink

Zoals u kunt verwachten van Carel Lurvink zijn de verfbakjes gemaakt van een uitstekende kwaliteit kunststof. Dit zorgt ervoor dat ze niet buigen door het gewicht van de verf en u dus niet bang hoeft te zijn dat u knoeit. Ook de roosters zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit plastic waardoor u gemakkelijk en snel verfrollers kunt afrollen van de overtollige verf.

Verfbakjes of -roosters bestellen?

Bent u nog op zoek naar andere schildersbenodigdheden? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment schildersbenodigdheden zoals schildersaccessoires, borstelwerk voor schilders, plakspaan, plamuurrubber, roerhoutjes, verfmixers, meetgereedschap en verfbeugels. Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

CTA