Filters

Anti-vermoeidheidsmat

1 product

Anti-vermoeidheidsmat

Iedereen heeft er wel eens last van: vermoeide voeten en benen. Mensen die gedurende een langere tijd staan moeten werken krijgen hier dagelijks mee te maken en hebben daarom vaak last van voetproblemen of een pijnlijke rug. Dat is uiteraard niet gezond. Een anti-vermoeiheidsmat zorgt voor wezenlijke vermindering van diverse klachten zoals vermoeidheid in de benen, ontstekingen van de gewrichten en spieren, voetproblemen en rugpijn. Niet alleen de gezondheid van de werknemer wordt verbeter door een anti-vermoeidheidsmat; ook de productiviteit op de werkvloer stijgt.

Hoe werkt een anti-vermoeidheidsmat?

In fabrieken of warenhuizen wordt vaak staand werk verricht. Echter is de werkvloer vaak beton of een ander hard materiaal dat geen demping biedt. Doordat er bij beweging geen demping mogelijk is worden de gewrichten overbelast. Een anti-vermoeidheidsmat zorgt voor een zachtere ondergrond zofat de gewrichten minder belast worden. Daarnaast stimuleert een anti-vermoeidheidsmat de gebruiker tot minimale herhaalde bewegingen. Door de beweging blijven de benen van de werknemer beter doorbloed waardoor de benen minder snel vermoeid raken.

3M anti-vermoeidheidsmat

De anti-vermoeidheidsmat in ons assortiment is van het toongevende bedrijf 3M. 3M is een wereldwijd opererend technologieconcern dat actief is op de markten voor kantoor en consument, electronica, gezondheidszorg, industrie en veiligheid, bescherming en communicatie. De mat is gemaakt van non-woven materiaal en heeft aan de bovenkant een vlakke afwerking die zorgt voor een flexibele en goede gewichtsverdelende ondersteuning waardoor de vermoeidheid in de rug, benen en voeten verminderd wordt. Door de vlakke afwerking is de mat eenvoudig te reinigen. Echter is de mat alleen geschikt voor droge werkplekken.

Professionele anti-vermoeidheidsmat online bestellen of met advies?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.Wij helpen u graag verder!