Filters

Anti-vermoeidheidsmat

1 product

90x610 cm
60x91cm
91x152 cm
91x305 cm

Anti-vermoeidheidsmat

Iedereen heeft er wel eens last van: vermoeide voeten en benen. Mensen die gedurende een langere tijd staan moeten werken krijgen hier dagelijks mee te maken en hebben daarom vaak last van voetproblemen of een pijnlijke rug. Dat is uiteraard niet gezond. Een anti-vermoeiheidsmat zorgt voor wezenlijke vermindering van diverse klachten zoals vermoeidheid in de benen, ontstekingen van de gewrichten en spieren, voetproblemen en rugpijn. Niet alleen de gezondheid van de werknemer wordt verbeter door een anti-vermoeidheidsmat; ook de productiviteit op de werkvloer stijgt.

Hoe werkt een anti-vermoeidheidsmat?

In fabrieken of warenhuizen wordt vaak staand werk verricht. Echter is de werkvloer vaak beton of een ander hard materiaal dat geen demping biedt. Doordat er bij beweging geen demping mogelijk is worden de gewrichten overbelast. Een anti-vermoeidheidsmat zorgt voor een zachtere ondergrond zofat de gewrichten minder belast worden. Daarnaast stimuleert een anti-vermoeidheidsmat de gebruiker tot minimale herhaalde bewegingen. Door de beweging blijven de benen van de werknemer beter doorbloed waardoor de benen minder snel vermoeid raken. 

3M anti-vermoeidheidsmat

De anti-vermoeidheidsmat in ons assortiment is van het toongevende bedrijf 3M. 3M is een wereldwijd opererend technologieconcern dat actief is op de markten voor kantoor en consument, electronica, gezondheidszorg, industrie en veiligheid, bescherming en communicatie. De mat is gemaakt van non-woven materiaal en heeft aan de bovenkant een vlakke afwerking die zorgt voor een flexibele en goede gewichtsverdelende ondersteuning waardoor de vermoeidheid in de rug, benen en voeten verminderd wordt. Door de vlakke afwerking is de mat eenvoudig te reinigen. Echter is de mat alleen geschikt voor droge werkplekken. Is er sprake van andere omstandigheden in uw bedrijf?

Er bestaan verschillende soorten anti-vermoeidheidsmatten met verschillende eigenschappen. De matten zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • Slipvastheid
  • Zuurbestendig
  • Antistatisch
  • Hittebestendig
  • Vochtafvoerend
  • Binnen of buiten gebruik (of beide)

Kortom, met een anti-vermoeidheidsmat verbetert u de gezondheid en de productiviteit.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

 

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren