Filters

Etolit keukenreiniger

11 producten

Active filters

Professionele Etolit Keukenreinigers voor Horeca en Schoonmaakbedrijven

Op zoek naar een krachtige oplossing die elk oppervlak in de keuken aan kan? Etolit keukenreinigers zijn de keuze van professionals in de horeca en schoonmaakbranche. Van sterke ovenreinigers die aangekoekte resten te lijf gaan tot effectieve vaatwasmiddelen voor een glanzend resultaat: wij bieden een breed assortiment aan etolit producten aan die voldoen aan de hoge eisen van restaurants, cafés en hotels.

Etolit Ovenreiniger: Een krachtige formule speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vet en aangebrande voedselresten. Veilig voor gebruik in professionele keukens en bij uitstek geschikt voor de grondige schoonmaak.

Naglansmiddel Etolit: Voor een streeploze glans op al uw glaswerk en bestek. Ons naglansmiddel zorgt voor een sneldrogend proces zonder vlekken, ideaal voor de dynamische omgeving van de horeca.

Etolit Machine Vaatwasmiddel: Een compactreiniger die zorgt voor een diepe reiniging van alle vaat. Het middel is krachtig tegen vet en etensresten, maar mild voor uw servies.

Etolit Compactreiniger: Deze alles-in-één oplossing is perfect voor schoonmaakbedrijven die snel en efficiënt te werk willen gaan. Geschikt voor diverse oppervlakken en materialen, zorgt het voor een schoon en hygiënisch resultaat in elke keuken.

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment aan keukenreinigers en maak de keuze voor professionaliteit en kwaliteit. Uw keuken is het hart van uw zaak - houd het schoon en sprankelend met etolit.