Schoonmaakemmers en deksels

2 producten

Active filters

Soorten schoonmaakemmers en deksels

Er bestaan verschillende soorten, maten, vormen en kleuren schoonmaakemmers. In ons assortiment bieden wij schoonmaakemmers voor alle schoonmaaktaken.
De schoonmaakemmers zijn van de toongevende merken Numatic, Taski, Unger, Vileda, CaluClean, CaluGuard. CaluDetect en CALU TTS.

Naast ‘gewone’ schoonmaakemmers voor alledaagse schoonmaakklussen bieden wij ook professionele schoonmaakemmers die aan de strenge hygiëne-eisen van de voedselindustrie en zorgsector voldoen. In deze sectors speelt hygiene een essentiële rol. Men wil immers niet dat het voedsel bederft of dat men infecties krijgt in een ziekenhuis. Schoonmaakemmers zijn waterdichte opbergvaten waarin men gemakkelijk vloeistoffen kan vervoeren.

Meestal worden schoonmaakemmers gebruikt voor sopjes uit water met schoonmaakmiddel waarin vervolgens dweilen of lapjes in schoongemaakt worden. Voor een optimaal resultaat is van belang dat het schoonmaakmiddel sopje in de schoonmaakemmer regelmatig vervangen wordt. U wilt immers niet dat u de viezigheid die u net heeft verwijderd weer op een andere plek verspreid. Dit zorgt ook voor een vieze waas. Voor verschillende maten en vormen doeken, dweilen, moppen, zwabbers en bijbehorende frames bieden wij verschillende voormaten schoonmaakemmers. Het is namelijk erg vervelend als uw dweil niet in de schoonmaakemmer past. Verschillende kleuren schoonmaakemmers maken het mogelijk het kleurcoderingssysteem voor hygiënegereedschappen te gebruiken. Zo kunt u eenvoudig schoonmaakemmers voor speciale taken selecteren. Naast schoonmaakemmers vindt u in ons assortiment ook deksels voor schoonmaakemmers en handvaten.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren