Filters

Wasverzamelaar toebehoren

3 producten

Active filters

Toebehoren was- en afvalverzamelaars

Naast een stevige wasverzamelaar of afvalverzamelaar heeft u ook verschillende toebehoren nodig. Carel Lurvink heeft diverse producten in het assortiment die u daarbij kunnen helpen. Bij toebehoren voor wasverzamelaars kunt u bijvoorbeeld denken aan wasnetten, waszakken, strijktafels, deksels voor wasverzamelaars, klemsnoeren, spanringen of koppelmechanismes. De deksels, klemsnoeren, spanringen, scharnieren of koppelmechanismes zijn vaak te gebruiken voor beide typen verzamelaars: wasverzamelaars en afvalverzamelaars. Voor afvalverzamelaars kunnen beschermhoezen ook erg van pas komen. Beschermhoezen beschermen de afvalzak en vermijden het vrijkomen van onaangename geuren of het mogelijk lekken van de zak. Ook het toebehoren voor afval- en wasverzamelaars uit assortiment van Carel Lurvink zijn van top merken als ons eigen premium A+ merk CALU TTS en andere toonaangevende merken als Curver, Diversey, Vileda en Snijders Care.

Waszakken

In sectoren zoals de zorg spelen waszakken een cruciale rol als het gaat om het verzamelen en wassen van wasgoed. Wasverzamelaars, vaak uitgerust met waszakken, zijn speciaal ontworpen voor het efficiënt inzamelen van gebruikte kleding en linnengoed in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen.

De waszakken die aan wasverzamelaars worden bevestigd, bieden een hygiënische en georganiseerde manier om vuil wasgoed te verzamelen. Ze dienen niet alleen als transportmiddel naar de wasruimte, maar fungeren ook als beschermende barrière, waardoor de verspreiding van mogelijke besmettingen wordt geminimaliseerd.

Waszakken of andere toebehoren bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!