Filters

Rugstofzuigers

10 producten

Rugstofzuiger

Een rugstofzuiger is ontworpen voor plekken waar een gewone stofzuiger onhandig is. Denk aan plaatsen zoals vliegtuigen, bussen, bioscopen, trappenhuizen en andere krappe ruimtes waar het handiger is een rugstofzuiger te hebben in plaats van gewone stofzuiger die u achter u aan moet trekken. Een gewone stofzuiger blijft vaak ergens achter hangen en er is altijd gedoe met het verlengsnoer. Met een rugstofzuiger heeft u hier niet last van. Echter wordt een rugstofzuiger vaak als oncomfortabel ervaren doordat ze zo groot en lomp zijn. Bovendien is de zuigkracht vaak minder. Bij Carel Lurvink vindt u uitsluitend professionele rugstofzuigers die comfortabel op de rug liggen een goede zuigkracht hebben. Met een professionele rugstofzuiger krijgt u niet snel last van uw rug en kunt u efficiënt stofzuigen. 

Aanbod Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink bieden wij rugstofzuigers van hoogstaande merken zoals Numatic, Makita, Taski en Cleanfix. Elk hebben ze specifieke eigenschappen en voordelen. Zo leveren wij de Makita rugstofzuiger inclusief snellader en batterijen. En de Numatic rugstofzuiger is bijvoorbeeld uitgerust met een NX300 36V batterijtechnologie, een kit en een 350W digitale borstelloze motor. Deze variant is ontworpen om de krachtigste snoerloze reiniging tot nu toe te leveren. Van Taski vindt u meerdere rugstofzuigers; de één meer gericht op kracht, een ander op lichtgewicht. Zo zit er altijd wat voor u tussen. Een rugstofzuiger heet ook wel een accu stofzuiger, wat betekent dat u draadloos te werk kunt gaan. De accu stofafzuiging zorgt ervoor dat u gemakkelijk, ongestoord, eenvoudig en vrij in ruimte kunt schoonmaken.

Bij al onze rugstofzuigers staan de specifieke voordelen, technische gegevens, eigenschappen en toepassingsmogelijkheden vermeld. Zo weet u precies welke accu stofzuiger de juiste voor u is. Bij twijfel of bij vragen kunt u ons altijd raadplegen. Onze productspecialisten vertellen u met alle plezier meer over de rugstofzuigers en zorgen samen met u voor een optimaal resultaat. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren