Filters
Eigenschap

High visibility werkjas

4 producten

Active filters

High visibility (RWS) werkjas bestellen

Bij sommige werkzaamheden is het om veiligheidsredenen van groot belang dat u goed zichtbaar bent. Door het dragen van reflecterende kleding bent u zichtbaar en herkenbaar voor mogelijke gevaren, bijvoorbeeld voor automobilisten bij werkzaamheden op de snelweg. De RWS jas is een high visibility werkjas van categorie 3 die voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen van Rijkswaterstaat. De RWS jas is de hoogste klasse in signalisatiekleding en is verplicht om te dragen bij werkzaamheden rond Rijkswegen en spoorwegen. Daarnaast is het verplicht om een RWS jas te dragen bij werkzaamheden in het donker, zodat u goed zichtbaar bent en veilig kunt werken.

Welke RWS jas past u?

De RWS jas is geel of oranje en bevat altijd reflecterende strepen, zodat u goed zichtbaar bent in iedere situatie. Bij Carel Lurvink vinden we het belangrijk dat iedereen een veilige werkomgeving heeft. We hebben daarom een ruim assortiment RWS jassen die aan alle gestelde veiligheidsnormen voldoen. We bieden verschillende types aan, zoals polyester en softshell jassen, die geschikt zijn voor zowel dames als heren. Daarnaast bieden we een ruim assortiment RWS jassen van Tricorp die garant staan voor een uitstekende kwaliteit.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren