Glas en bouwbenodigdheden

Bent u actief in de glas- of bouwsector en op zoek naar een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor uw projecten? Bij Carel Lurvink vindt u alles wat u nodig heeft voor succesvolle projecten. Onze expertise in uw vakgebied maakt ons tot een betrouwbare partner. Met een indrukwekkende ervaring van 130 jaar hebben we voortdurend samengewerkt met professionals zoals u. 

Uw kennispartner

Bij het plannen en uitvoeren van bouwprojecten is de keuze van glas en bouwbenodigdheden van cruciaal belang. Ongeacht of je bezig bent met een renovatie, nieuwbouw of herstelwerkzaamheden, wij begrijpen dat je op zoek bent naar hoogwaardige materialen.

Ladders en trappen

Ruim aanbod aan ladders, trappen en valbescherming

Bekijk het aanbod

Veiligheidshelmen

Voor elke klus hoofdbescherming

Bekijk nu

CaluPrevent veiligheidsbrillen

CaluGuard werkhandschoenen

Binnen de bouw spelen verschillende materialen en processen een cruciale rol, elk met hun eigen unieke eisen. Om die reden is het van essentieel belang om elke taak en project met de juiste aanpak te benaderen. Door het aanbieden van CaluGuard werkhandschoenen, dragen we bij aan de bescherming en veiligheid van uw medewerkers. Onze werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw sector. We begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en zijn toegewijd om u te voorzien van hoogwaardige handschoenen die comfort, bewegingsvrijheid en bescherming bieden.

De leverancier voor glas en bouwbenodigdheden

U zult zien dat Carel Lurvink uw bedrijf volledig kan ondersteunen met de juiste producten. Ons doel is om in samenwerking met onze leveranciers vernieuwende oplossingen te ontwikkelen die afgestemd zijn op uw wensen. Door het delen van onze kennis en deskundigheid, dragen we bij aan uw succes en helpen we u om de hoogste kwaliteit aan uw klanten te leveren. Wij hebben voor u dan ook belangrijke producten in het assortiment zoals: veiligheidshelmen, veiligheidsbrillen, werkhandschoenen, en gehoorbescherming.

Behaal de beste resultaten in de bouw met deze merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist