Emma Safety Footwear – veiligheidsschoenen en werkschoenen

Emma Safety Footwear is ontstaan vanuit de Nederlandse Staatsmijnen (nu bekend als DSM). Zij zochten een alternatieve functie voor werknemers die blijvend arbeidsongeschikt waren door een ongeluk in de mijn. DSM startte een specialistische schoenenfabriek voor deze mensen. Zo konden de ex-mijnwerkers veiligheidsschoenen en werkschoenen produceren voor hun oud collega’s.

Tegenwoordig maakt Emma Safety Footwear werkschoenen en veiligheidsschoenen, voor alle sectoren en voor iedereen die tijdens zijn werk bescherming kan gebruiken voor zijn voeten. 

   

 

Emma veiligheidsschoenen en werkschoenen zijn vakwerk

Emma schoenen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Het lederen bovenwerk zorgt voor een superieure, comfortabele pasvorm. Het leer dat gebruikt wordt is van hoge kwaliteit en bij eventuele gebreken in de huid wordt deze niet gebruikt. De Emma veiligheidsschoenen zijn dubbel of driedubbel gestikt - met de hand, door echte vakmensen - en dat zorgt voor een lange levensduur en hoog comfort. Ook de zool wordt voortdurend geperfectioneerd. Er wordt veel tijd geïnvesteerd in de doorontwikkeling van de werkschoenen en veiligheidsschoenen. Emma is overtuigd van zijn eigen kwaliteit en geeft 1 jaar garantie op elk paar schoenen. 

Assortiment Emma werkschoenen

Carel Lurvink biedt een ruim assortiment Emma werkschoenen. We hebben schoenen voor alle soorten werkzaamheden. Alle Emma werkschoenen voldoen aan Europese richtlijnen. De werkschoenen zijn uitvoerig getest en gecontroleerd en voldoen aan de TüV en SATRA normen. Het assortiment bestaat uit schoenen uit verschillende lijnen; sportief, basic, modern of juist opvallend.  Emma biedt meerdere lijnen werkschoenen aan, waaronder de Emma Frontier, een lijn werkschoenen met een business uitstraling.

Verschillende pasvormen en maten bij Emma werkschoenen en veiligheidsschoenen

Emma werkschoenen zijn er voor alle soorten voeten. Een groot deel van de collectie bestaat uit schoenen met verschillende breedtematen. Sommige modellen hebben zelfs 3 verschillende breedtematen. Hierdoor is er voor iedereen een Emma werkschoen te vinden die past. Doordat de standaard bij Emma boven de norm ligt, heeft u altijd schoenen die optimaal presteren bij de werkzaamheden die u uitvoert. 

Carel Lurvink en werkschoenen

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en bieden een zeer ruim assortiment werkschoenen. Of het nu om schoenen, laarzen, klompen, sokken of inlegzolen gaat; wij zijn specialist op het gebied van werkschoenen en zorgen dat bestellingen snel worden geleverd. 

Van klanten ontvangen wij vaak de volgende feedback op onze artikelen:

  • Uitgebreide keuzemogelijkheden binnen het assortiment werkschoenen.
  • Snelle levering en goede service.
  • Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.
  • Carel Lurvink onderscheidt zich met passessies (vanaf 20 personen) op locatie waardoor de werknemers niet op pad hoeven voor nieuwe schoenen.

Zoekt u Emma werkschoenen voor een goede prijs?

Bent u op zoek naar Emma werk- of veiligheidsschoenen voor een goede prijs, wacht dan niet langer en neem contact op.
 

 
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur