Tricorp


Tricorp schildersbroek Cordura wit donkergrijs maat 21
Tricorp schildersbroek Cordura wit donkergrijs maat 21
Tricorp schildersbroek Cordura wit donkergrijs maat 21
Tricorp schildersbroek Cordura wit donkergrijs maat 21
Tricorp schildersbroek Cordura wit donkergrijs maat 21
Korte maat
Standaard maat
Lengte maat
21
22
23
24
25
26
27
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
58
60
62
66
Tricorp worker canvas donkerblauw maat 42
Tricorp worker canvas donkerblauw maat 42
Tricorp worker canvas donkerblauw maat 42
Tricorp worker canvas donkerblauw maat 42
Blauw
Grijs
Bruin
Koningsblauw
Wit
Zwart
Donkergrijs zwart
40
42
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
58
60
62
64

Carel Lurvink is leverancier van het merk Tricorp. Tricorp is marktleider in moderne werkkleding en biedt dit aan iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. Deze kleding varieert van t-shirts, sweaters en poloshirts tot workers, corporate en high visibility kleding. Tricorp labelt hun kledinglijnen Multinorm, RWS, Bicolor, Corporate, Premium en Specials. De werkkleding is modern, veilig, comfortabel en van goede, sterke kwaliteit. De artikelen voldoen bovendien aan alle gestelde normen en voorschriften. Ze bieden tevens duurzame kledingcollecties met een innovatieve en circulaire productie van innovatieve en circulaire materialen. Met Tricorp haalt u dus modieuze, kwalitatieve, comfortabele, verantwoorde, frisse en vernieuwende werkkleding in huis. Het merk heeft als doel professionals te voorzien van werkkleding die zorgt dat ze het beste uit hun werkdag halen. Ook Carel Lurvink heeft als missie om samen te zorgen voor veilige, verantwoorde en comfortabele werkomgevingen.

Werkkleding voor iedere professional

Tricorp biedt werkkleding voor iedere professional: voor zowel dames als heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. De lat mag hierbij hoog worden gelegd, want werkkleding is onmisbaar op de werkvloer. Het moet het veiliger, maar ook zeker comfortabeler maken. Werkkleding moet daarom uitermate goed zitten. Tricorp ontwikkelt daarom met hun collecties uniforme werkkleding in verschillende maten en pasvormen. De werkkleding moet namelijk zijn afgestemd op de type werkzaamheden en de werkomgeving van iedere professional.

Tricorp Multinorm

Tricorp Multinorm is een speciale collectie binnen het assortiment van Tricorp die is ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Deze collectie biedt werknemers in risicovolle omgevingen de ultieme bescherming, zonder concessies te doen aan comfort en functionaliteit.

De Tricorp Multinorm-collectie omvat een breed scala aan kledingstukken die vlamvertragend, antistatisch en bestand zijn tegen thermische gevaren. Of het nu gaat om werken met open vuur, elektrische installaties of chemische stoffen, de Tricorp Multinorm-collectie zorgt ervoor dat werknemers optimaal beschermd zijn tegen mogelijke gevaren op de werkvloer.

Tricorp RWS

Tricorp RWS (Road and Works Safety) is een bijzondere collectie binnen het assortiment van Tricorp die voldoet aan de RWS-normen (Rijkswaterstaat). Deze normen zijn opgesteld om de zichtbaarheid en veiligheid van werknemers die langs de weg of op werkterreinen werken te waarborgen. De Tricorp RWS-collectie is speciaal ontwikkeld met het oog op optimale zichtbaarheid, zelfs onder omstandigheden met weinig licht. De kledingstukken in deze collectie zijn voorzien van opvallende fluorescerende kleuren, gecombineerd met reflecterende strepen. Hierdoor zijn werknemers duidelijk zichtbaar voor passerend verkeer, wat de kans op ongevallen verkleint.

De Tricorp RWS-collectie biedt een breed scala aan kledingstukken die voldoen aan de RWS-normen. Denk hierbij aan RWS-gecertificeerde jassen, broeken, polo's en T-shirts. Deze kledingstukken zijn niet alleen gecertificeerd volgens de RWS-normen, maar zijn ook comfortabel om te dragen en vervaardigd van duurzame materialen die bestand zijn tegen de eisen van het werkterrein.

Tricorp Bicolor

Tricorp Bicolor is een trendy collectie binnen het assortiment van Tricorp die bekend staat om zijn stijlvolle contrasten en professionele uitstraling. Deze collectie biedt een eigentijdse twist aan werkkleding, waardoor werknemers er niet alleen functioneel, maar ook modieus uitzien.

De Tricorp Bicolor-collectie omvat een breed scala aan kledingstukken met opvallende kleurcombinaties. Denk hierbij aan jassen, polo's, sweaters, polo's en T-shirts waarbij verschillende kleuren harmonieus samenkomen. Deze contrasten geven de kledingstukken een frisse en moderne uitstraling, waardoor werknemers zich zelfverzekerd en professioneel voelen. 

Tricorp Corporate

De Corporate bedrijfskleding van Tricorp bestaat uit een lijn van pakken voor dames en heren. Het is gericht op een representatieve uitstraling, maar tegelijkertijd op een hoog draagcomfort. Denk hierbij aan een Corporate overhemdCorporate colbert, Corporate gilet. De Corporate lijn verzekert een zelfverzekerde en krachtige uitstraling en daarbij bewegingsvrijheid/gemak.

Tricorp Casual

De Casual lijn heeft een basic uitstraling en is ideaal om als werkkleding te dragen. U maakt er bovendien een verzorgde en goede indruk mee. De kleding kan namelijk tegen een stootje en gaat lang mee; ook na intensief dragen en veelvuldig wassen ziet de kleding er nog representatief uit. De Casual lijn bestaat uit t-shirts, sweaters en fleece, polo’s, high visibility, werkbroeken en andere basics. De kleding is gemaakt van verschillende stoffen, waaronder het erg duurzame bamboo en katoen. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Ook hebben ze allemaal een stijlvol design en een moderne pasvorm.

Carel Lurvink is de leverancier voor uw Tricorp werkkleding

Bij Carel Lurvink bieden wij een ruime collectie voor zowel dames als heren van dit merk. U vindt de verschillende kledinglijnen terug op onze website en daarbij bij elke productpagina de specifieke eigenschappen, voordelen en toepassingsmogelijkheden. Bekijk zelf tussen de kledinglijn die bij uw wensen past, filter op de gewenste eigenschappen of toepassing en raadpleeg onze medewerkers voor advies op maat.