Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Tricorp werkkleding

Carel Lurvink is leverancier van werkkleding van het merk Tricorp. Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Tricrop onderscheidt zes kledinglijnen: Casual, Safety, Workwear, Corporate, Premium en Specials.

 

Werkkleding zoals werkkleding bedoeld is

Met het merk Tricorp Workwear biedt werkkleding zoals werkkleding bedoeld is: veilig, sterk, comfortabel, duurzaam, ergonomisch gestyled. Tricorp Workwear levert specifieke pakketten voor werknemers in bouw, industrie en logistiek. Maar ook met een eigen kledinglijn voor schilders en stukadoors. 

Een zeer bijzondere plaats in de collectie neemt de Tricorp safety line in. Een mooie collectie waarbij veiligheid door zichtbaarheid van het grootste belang is, uiteraard conform nationale en internationale veiligheidsstandaarden. Ook de Tricorp safety line kenmerkt zich door een hoog draagcomfort en hoge kwaliteit. Met de nieuwe Tricorp Canvas Worker en de Worker in jeans uitvoering - als 5-pocket of als Heavy Worker voorzien van Cordura - bevestigen de mensen van Tricorp maar eens te meer dat ze innovatie hoog in het vaandel hebben staan.

Casual werkkleding voor ieder beroep

Een collectie basic werkkleding met een casual look, dat is Casual. De casual lijn bestaat uit t-shirts, polo’s, sweaters en andere basics. Deze producten zijn ideaal om als werkkleding te dragen en u maakt er een goede en verzorgde indruk mee. Deze kleding gaat lang mee en kan tegen een stootje. Ook na intensief dragen en veelvuldig wassen ziet de kleding er representatief uit. De kleding is gemaakt van verschillende stoffen waaronder katoen en het zeer duurzame bamboo. Alle producten zijn stijlvol ontworpen, kennen een moderne pasvorm en zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren. Er is keuze uit een ruime collectie voor zowel dames als heren. 

Filter

Merk


KleurMaat
Toepassing

MateriaalEigenschap

MVO keur


Model
VeiligheidsklasseWasvoorschriftenCategorie

Categorie173

Tricorp Polosweater boord Art: 301016KBXS
Tricorp Slim fit polo Art: 201020KBXS
Tricorp Dames blouse Oxford Art: CLB6000B42