21
22
23
24
25
26
27
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
58
60
62
64
Wit
Lichtblauw
37/5
37/7
38/5
38/7
39/5
39/7
40/5
40/7
41/5
41/7
43/7
42/5
42/7
43/5
44/5
44/7
45/5
45/7
46/5
46/7

Tricorp

Carel Lurvink is leverancier van het merk Tricorp. Tricorp is marktleider in moderne werkkleding en biedt dit aan iedere professional in de meest uiteenlopende vakgebieden. Deze kleding varieert van t-shirts, sweaters en poloshirts tot workers, corporate en high visibility kleding. Tricorp labelt hun kledinglijnen Workwear, Safety, Casual, Corporate, Premium en Specials. De werkkleding is modern, veilig, comfortabel en van goede, sterke kwaliteit. De artikelen voldoen bovendien aan alle gestelde normen en voorschriften. Ze bieden tevens duurzame kledingcollecties met een innovatieve en circulaire productie van innovatieve en circulaire materialen. Met Tricorp haalt u dus modieuze, kwalitatieve, comfortabele, verantwoorde, frisse en vernieuwende werkkleding in huis. Het merk heeft als doel professionals te voorzien van werkkleding die zorgt dat ze het beste uit hun werkdag halen. Ook Carel Lurvink heeft als missie om samen te zorgen voor veilige, verantwoorde en comfortabele werkomgevingen.

Werkkleding voor iedere professional

Tricorp biedt werkkleding voor iedere professional: voor zowel dames als heren in de meest uiteenlopende vakgebieden. De lat mag hierbij hoog worden gelegd, want werkkleding is onmisbaar op de werkvloer. Het moet het veiliger, maar ook zeker comfortabeler maken. Werkkleding moet daarom uitermate goed zitten. Tricorp ontwikkelt daarom met hun collecties uniforme werkkleding in verschillende maten en pasvormen. De werkkleding moet namelijk zijn afgestemd op de type werkzaamheden en de werkomgeving van iedere professional.

Tricorp Workwear

Tricorp Workwear bevat een collectie die bij elke professional past. Elke professional heeft bovendien de behoefte aan betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en veilige werkkleding, ongeacht de verschillen in de vakgebieden van de professionals. De lijn Workwear is functioneel en representatief. Met het merk bieden wij werkkleding zoals het bedoeld is: veilig, comfortabel, sterk, duurzaam en ergonomisch ontworpen. De kledinglijn Workwear kan specifieke pakketen leveren voor werknemers in de industrie, logistiek en bouw. Het bevat ook een eigen kledinglijn voor schilders en stukadoors. Voor iedere professional is er dus wat te vinden.

Tricorp Premium

De eigen identiteit leggen in werkkleding kan bovendien met de Premium lijn. Deze exclusieve collectie werkkleding geeft elk individu de kans om zichzelf te uiten op de werkvloer met exclusieve designs. De premium werkkleding wordt door veel professionals ook buiten het werk om gedragen, door de zeer modieuze en comfortabele eigenschappen.

Tricorp Safety

Bij de Tricorp Safety lijn is veiligheid door zichtbaarheid van het grootste belang. Het wordt daarom ook wel de collectie met hoge zichtbaarheidskleding genoemd. De kledinglijn wordt daarom uiteraard conform alle richtlijnen van de Rijkswaterstaat (RWS), en de nationale en internationale veiligheidsstandaarden geproduceerd en aangeboden (bijvoorbeeld de EN ISO 20471 norm voor reflecterende werkkleding. De producten bevatten opvallende RWS-striping en opvallende kleuren, want het is erg belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Als een werknemer onvoldoende zichtbaar is, bestaat het gevaar op bedrijfsongevallen wanneer de werknemer te laat of niet wordt gezien.

Wederom kunt u bij deze lijn een hoge kwaliteit en een hoog draagcomfort verwachten. Maar producten binnen deze collectie bevestigen ook de innovativiteit van Tricorp. Zo zijn de nieuwe Workers voorzien van Cordura. Deze merknaam staat voor verschillende soorten duurzame, synthetische stoffen en is bestand tegen zware belastingen.

Tricorp Corporate

De Corporate bedrijfskleding van Tricorp bestaat uit een lijn van pakken voor dames en heren. Het is gericht op een representatieve uitstraling, maar tegelijkertijd op een hoog draagcomfort. Denk hierbij aan een Corporate colbert, Corporate gilet en een Corporate pantalon en Coporate rok voor de dames. De Corporate lijn verzekert een zelfverzekerde en krachtige uitstraling en daarbij bewegingsvrijheid/gemak.

Tricorp Casual

De Casual lijn heeft een basic uitstraling en is ideaal om als werkkleding te dragen. U maakt er bovendien een verzorgde en goede indruk mee. De kleding kan namelijk tegen een stootje en gaat lang mee; ook na intensief dragen en veelvuldig wassen ziet de kleding er nog representatief uit. De Casual lijn bestaat uit t-shirts, sweaters en fleece, polo’s, high visibility, werkbroeken en andere basics. De kleding is gemaakt van verschillende stoffen, waaronder het erg duurzame bamboo en katoen. Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Ook hebben ze allemaal een stijlvol design en een moderne pasvorm.

Carel Lurvink is de leverancier voor uw Tricorp werkkleding

Bij Carel Lurvink bieden wij een ruime collectie voor zowel dames als heren van dit merk. U vindt de verschillende kledinglijnen terug op onze website en daarbij bij elke productpagina de specifieke eigenschappen, voordelen en toepassingsmogelijkheden. Bekijk zelf tussen de kledinglijn die bij uw wensen past, filter op de gewenste eigenschappen of toepassing en raadpleeg onze medewerkers voor advies op maat.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren