Product niet gevonden? 053 434 43 43


TRICORP WERKKLEDING
Carel Lurvink is leverancier van werkkleding van het merk Tricorp. Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door Tricorp ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Tricrop onderscheidt vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials.

TRICORP WORKWEAR
Met het merk Tricorp Workwear biedt Tricorp werkkleding zoals werkkleding bedoeld is: veilig, sterk, comfortabel, duurzaam, ergonomisch gestyled. Tricorp Workwear levert specifieke pakketten voor werknemers in bouw, industrie en logistiek. Maar ook met een eigen Tricorp Workwear kledinglijn voor schilders en stukadoors.


Een zeer bijzondere plaats in de Tricorp Workwear collectie neemt de Tricorp High Visibility Line in. Een mooie Tricorp collectie waarbij veiligheid door zichtbaarheid van het grootste belang is, uiteraard conform nationale en internationale veiligheidsstandaarden. Ook de Tricorp High Visibility Line kenmerkt zich door een hoog draagcomfort en hoge kwaliteit. Met de nieuwe Tricorp Canvas Worker en de Tricorp Worker in jeans uitvoering - als 5-pocket of als Tricorp Heavy Worker voorzien van Cordura - bevestigen de mensen van Tricorp maar eens te meer dat ze innovatie hoog in het vaandel hebben staan.

TRICORP CASUAL
Een collectie basic werkkleding met een casual look, dat is Tricorp Casual. De Tricorp Casual lijn bestaat uit T-shirts, polo’s, sweaters en andere basics. Deze producten zijn ideaal om als werkkleding te dragen en je maakt er een goede en verzorgde indruk mee. Deze kleding gaat lang mee en kan tegen een stootje. Ook na intensief dragen en veelvuldig wassen ziet de kleding er representatief uit. De kleding van Tricorp Casual is gemaakt van verschillende stoffen waaronder katoen en het zeer duurzame bamboo. Alle producten zijn stijlvol ontworpen, kennen een moderne pasvorm en zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren. Er is keuze uit een ruime collectie voor zowel dames als heren.  


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede
053 - 4344343

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum
035 - 6561402

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten
0597 - 422600

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur
ROUTE »»

Wil je ons volgen?