Diadora Gel zool blauw/geel maat 35
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48

Diadora werkschoenen

Diadora Utility is binnen het bekende Italiaanse kleding- en schoenenmerk de tak van de werkkleding en de veiligheidsschoenen. Wat Diadora schoenen bijzonder maakt ten opzichte van andere aanbieders is de ervaring die ze hebben in de sportsector. Deze ervaring nemen ze mee naar de bedrijfstak Ultility waar ze ademende werkschoenen aanbieden in de klasse S1, S1P, S2, S3.

Veiligheid- en werkschoenen Italiaans maatwerk

De werkschoenen zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Zo zijn diverse werkschoenen gemaakt van Perwanger leer. Perwanger leer staat bekend om zijn ademende eigenschappen. De veiligheid- en werkschoenenzijn gemaakt van een cambrelle-sandwich waardoor de schoen nauw aansluit om de voet. De naden zijn verzegeld met thermoband voor optimale waterdichtheid, maar toch zijn de schoenen allemaal ademend. Hiervoor worden unieke PU-folies gebruikt en heeft het merk een uniek patent op de Geox Technologie ook wel het 'Net Breathing System' genoemd.

Geox - Net Breathing System - gezondere voeten

Het innovatieve en exclusieve breathing systeem is ontwikkeld door Geox en garandeert dat de schoen optimaal ademend en comfortabel is. De Geox technologie kwam naar voren door jarenlang onderzoek gericht op een ademend membraam in de zool van de schoen. Door de geperforeerde zool is het in staat om vocht te absorberen. Hiernaast is het membraam waterdicht maar wel ademend. Hierdoor ontstaat er tijdens het dragen van deze werkschoenen een optimaal klimaat in de schoen wat extra comfort verschaft. Gebruikers hebben te allen tijde droge en gezondere voeten. Deze werkschoen garandeert een optimaal klimaat in de schoen, ook tijdens warme omstandigheden.

Assortiment Diadora werkschoenen

Carel Lurvink biedt een ruim assortiment veiligheidsschoenen. We hebben schoenen voor alle werkzaamheden. Hiernaast voldoen alle Diadora werkschoenen aan de Europese richtlijnen. De werkschoenen zijn uitvoerig getest en gecontroleerd en voldoen aan de TüV en SATRA normen. Het assortiment bestaat uit schoenen uit verschillende lijnen. Sportief, basic, modern of juist opvallend zijn de keuze mogelijkheden.

Carel Lurvink en werkschoenen

We bedienen al 128 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Wij weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment werkschoenen. Van schoenen, laarzen, klompen, sokken tot inlegzolen. Wij zijn specialist op het gebied van werkschoenen. Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben we een grote voorraad, daardoor kunnen bestellingen snel geleverd worden. Van klanten ontvangen wij vaak de volgende feedback op ons werkschoenen assortiment:

  • Uitgebreide keuze mogelijkheden binnen het assortiment werkschoenen.
  • Snelle levering en goede service.
  • Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.
  • Carel Lurvink onderscheidt zich met passessies op locatie waardoor de werknemers niet op pad hoeven voor nieuws schoenen.