Portwest stofjas met 3 zakken wit maat XS
Wit
Blauw
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL

Portwest

Portwest beschermende kleding

Carel Lurvink is leverancier van veel grote merken, waaronder Portwest. Portwest is wereldleider op het gebied van werkkleding. Hun kleding beschermt mensen in diverse industrieën. Portwest is een familiebedrijf, opgericht in 1904. Het maakt al meer dan 100 jaar werkkleding van hoge kwaliteit. Werkkleding die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en die toch zeer stijlvol is en comfortabel draagt. Portwest heeft met zijn streven naar kwaliteit, waarde en service zijn plek als wereldleider op het gebied van werkkleding meer dan verdiend.

Waarom Portwest beschermende kleding?

  • Beschermt vanuit hygiënisch- en veiligheidsoogpunt.
  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
  • Ruime keuze in kleuren, maten, materialen en veiligheidsklassen.

Assortiment Portwest beschermende kleding

Carel Lurvink biedt bijna 180 Portwest beschermende kledingstukken aan. Dit is een uitgebreide en unieke collectie werkkleding, veiligheidhandschoenen, lasschorten, koelvesten en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het assortiment bevat beschermende kleding voor het lichaam, handen, armen, benen, hoofd en gelaat. Al deze producten zijn van hoge kwaliteit en makkelijk in het gebruik.

Carel Lurvink en Portwest beschermende kleding

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment beschermende kleding. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. Portwest is een grote speler met een wereldwijd distributienetwerk. Portwest heeft vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Dubai en Amerika. Produceren doet Portwest in China en Bangladesh, waar ze onlangs hun nieuwe hypermoderne, hightech fabriek in Bangladesh hebben geopend. Het is een plek waar kwaliteit en prestaties van kleding naar een nieuw niveau zijn gebracht. De Portwest fabrieken zijn Worldwide Responsible Accredited Production (WRAP) gecertificeerd. U kunt er dus vanuit gaan dat alle Portwest producten op een ethische en verantwoorde wijze geproduceerd worden. Hier staat Carel Lurvink ook volledig achter.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Portwest beschermende kleding:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.