Bata Industrials werkschoenen en sokken


Carel Lurvink is leverancier van veel grote merken, waaronder Bata Industrials. Bata schoenen en sokken ondersteunen en beschermen uw voeten tijdens het werk. Door de voortdurende zoektocht naar de ideale pasvorm, de lichtste en sterkste materialen en de juiste demping zijn we bij Carel Lurvink trots dat we leverancier zijn van de Bata schoenen en sokken.

Waarom Bata werkschoenen en sokken?

  • Veilig, comfortabel, gezond en trendy
  • De beste ondersteuning door de perfecte pasvorm
  • Ruime keuze in kleuren, maten en materialen

Assortiment Bata Industrials

We hebben een groot assortiment Bata Industrials artikelen. Het bestaat uit meer dan 70 verschillende werkschoenen en sokken. De veiligheidsschoenen van Bata Industrials kenmerken zich door innovatie, draagcomfort en focus op industrieën. Door de werksokken zitten de schoenen nog comfortabeler. Carel Lurvink heeft een breed assortiment Bata veiligheidschoenen in verschillende veiligheidsklasses. Zo vindt u Bata Industrials veiligheidsschoenen in de veiligheidsklasses S1, S1P, S2 en S3. Het is belangrijk om te bepalen in welke veiligheidsklasse de werkschoen moeten vallen om de juiste bescherming te bieden bij de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. Bekijk daarom het assortiment eens en kies de schoenen en sokken die bij uw werk passen voor optimale veiligheid.

Carel Lurvink en Bata Industrials werkschoenen en sokken

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt en bieden een zeer ruim assortiment. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Bata Industrials ademende schoenen en sokken:

  • Uitgebreide keuze
  • Snelle levering en goede service
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag
  • 128 jaar ervaring