Diversey Rapid wash VC15 20ltr

Art: 5600029
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Veiligheidssamenvatting NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Gemakkelijk afspoelbaar
  • Alkalisch reinigingsmiddel
  • Zeer effectief
  • Dit product reinigt zwaar vervuilde oppervlakken

Omschrijving

Diversey Rapid Wash VC15 20ltr is een krachtig vloeibaar alkalisch reinigingsmiddel dat een effectieve en efficiënte reiniging biedt voor al uw toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie. Deze reinigingsoplossing bevat krachtige sekwestratiemiddelen en oppervlakteactieve stoffen om snel door zelfs het hardnekkigste vuil, vet en viezigheid heen te snijden. Dankzij het schuimende vermogen en de gemakkelijke afspoelbaarheid kunt u erop vertrouwen dat geen enkel hoekje onrein blijft! Het beschermt ook tegen kalkaanslag op koeloppervlakken. De veelzijdigheid van het product komt van pas met drie beschikbare formaten: 20ltr, 200ltr en 900ltr - u kunt het formaat gebruiken dat het beste bij uw behoeften past. Of het nu gebruikt wordt voor CIP-melkontvangers, pasteuriseerders, verdampers of industriële wasmachines voor het reinigen van kratten en vaten, Diversey's Rapid Wash zorgt elke keer weer voor de beste resultaten.

Positieve punten

+ Nauwkeurig automatisch te doseren op geleidbaarheid, dit geeft een constante concentratie reinigingsmiddel en een reproduceerbaar reinigingsresultaat. 
+ Voorkomt kalkopbouw en verstopping van nozzles waardoor de reiniging effectiever is en men efficiënter kan werken. Ook het onderhoud en de daarmee samenhangende kosten kunnen worden teruggebracht. 
+ Goede afspoelbaarheid voorkomt vlekken van hardwater of vervuilingen. 
+ Geeft een zeer effectieve reiniging
+ Minder schuim bij hoge turbulentie zorgt voor een betere afspoelbaarheid en een beter reinigingsresultaat.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik Rapid Wash in concentraties tussen de 1.7-2.7% w/w (1.3-2.2% v/v) afhankelijk van het type en de mate van vervuiling en de waterhardheid Reinigingsoplossing moet na gebruik op voedingsmiddelen contactplaatsen grondig worden afgespoeld.

Technische gegevens

Uiterlijk: Heldere, lichtgele vloeistof S.g (20°C): 1.3
PH (1% opl., 20°C): 12.6
COD 122: gO2/kg
N: 7 g/kg
P: 4.4 g/kg

Diversey

Dit A-merk beschikt over een volledig assortiment Professionele reinigers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Industriereiniger
Merk Diversey
Eigenschap Ongeparfumeerd