Sun Pro Formula professional vaatwasmiddel 10ltr

Art: 100903034
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Veiligheidssamenvatting NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Omschrijving

Productomschrijving

Sun Pro Formula Vloeibaar Vaatwasmiddel is een alkalisch reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld om alle vuil, ongeacht de hardheid van het water, te verwijderen voor gebruik in vaatwasmachines.

Eigenschappen

Sun Pro Formula Vloeibaar Vaatwasmiddel is een effectief gechloreerd alkalisch reinigingsmiddel en geschikt voor een korte wascyclus in alle professionele afwasmachines. Dankzij de aanwezigheid van alkalische middelen en chloor is het zeer effectief op het moeilijkste vuil zoals vetten, gedroogde voedingsmiddelen en vlekken (thee, koffie,...). Dankzij de sequestreermiddelen is het geschikt voor alle waterhardheden. Sun Pro Formula Vloeibaar is goedgekeurd door Unilever’s Safety and Environmental Assurance Centre (SEAC) als zijnde veilig in gebruik, indien toegepast overeenkomstig de gebruiksaanwijzing.

Positieve punten

+ Effectief reinigingsmiddel op vetten, zetmeel en eiwitten. 
+ Geconcentreerde formule, optimale efficiëntie.
+ Zuinig in gebruik.
+ Verwijdert moeilijk vuil zoals tannines (thee, koffie) 
+ Voorkomt kalkaanslag in de vaatwasmachine

Gebruiksaanwijzing

Sun Pro Formula Vloeibaar Vaatwasmiddel wordt gebruikt met een geïntegreerd doseringssysteem. Dosering: 2 tot 4 ml per liter water, afhankelijk van de mate van vervuiling van de vaat en de hardheid van het water. Om ongewenste kristallisatie, door mengsels van producten, te vermijden, dient u de buizen van het geïntegreerde doseringssysteem bij het eerste gebruik te spoelen.

Technische gegevens

Inhoud: 10, 20 liter
Kleur: heldere gele vloeistof
Geur: gloor
pH waarde (onverdund): > 12
Relatieve dichtheid (20°C): 1.24 g/cm3

Sun

Dit A-merk product beschikt over een volledig assortiment keukenreinigers en vaatwas. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Machinale vaatwas
Merk Sun
Eigenschap Ongeparfumeerd