Brabantia NewIcon pedaalemmer matt steel 12ltr kunststof emmer

Art: 288524
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Geurdicht door goed sluitende deksel
  • Geschikt voor kleine ruimtes
  • De beschermende onderrand voorkomt krassen
  • Soft closing

Bijbehorende producten

Brabantia afvalzak 3ltr 12x20st
Brabantia afvalzak 3ltr 12x20st
3 liter
5 liter
12 liter
30 liter

Omschrijving

Op zoek naar een veelzijdige afvalemmer? Dan is de Brabantia Pedaalemmer NewIcon 12 liter een uitstekende keuze. Deze prullenbak, met een kunststof binnenemmer, biedt een combinatie van duurzaamheid en stijl. Het geurdichte deksel opent moeiteloos met een lichte voetbeweging en sluit zachtjes voor een hygiënische ervaring. Het compacte formaat en tijdloze ontwerp maken hem geschikt voor elke ruimte, of het nu de badkamer, het toilet of een andere kamer is die behoefte heeft aan een praktische afvaloplossing.

Hoe onderhoudt u een prullenbak?

Gebruik nooit bijtende of schurende producten. Gelakte onderdelen kunnen het beste worden schoongemaakt met een vochtige doek en een universeel reinigingsmiddel. Nooit producten gebruiken die bleekmiddel- of waterstofchloride-oplossingen bevatten. Kunststof onderdelen kunnen het beste worden schoongemaakt met een vochtige doek en een universeel reinigingsmiddel. Roestvast staal kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een microvezeldoekje en glasreiniger.

Wat is het verschil tussen een metalen en kunststof binnenemmer?

Het belangrijkste verschil tussen een metalen binnenemmer en een kunststof binnenemmer ligt in hun materiaal en eigenschappen. Een metalen binnenemmer, vervaardigd uit materialen zoals roestvrij staal, staat doorgaans bekend om zijn duurzaamheid en sterkte, terwijl kunststof binnenemmers, gemaakt van bijvoorbeeld polypropyleen, iets minder robuust zijn. Metalen binnenemmers zijn over het algemeen beter bestand tegen deuken, krassen en brand, terwijl kunststof binnenemmers gevoeliger kunnen zijn voor vervorming en smelten bij blootstelling aan hoge temperaturen. Beide typen binnenemmers zijn echter gemakkelijk schoon te maken, hoewel sommigen de voorkeur geven aan metalen vanwege hun gladde oppervlakken die kunnen helpen bij het voorkomen van geurtjes en bacteriën. De keuze tussen een metalen en een kunststof binnenemmer hangt vaak af van persoonlijke voorkeuren, budget en specifieke behoeften.

Positieve punten

+ Sterke, kunststof binnenemmer - uitneembaar en gemakkelijk te reinigen
+ Deksel sluit zacht en superlicht te bedienen pedaal
+ Reukdichte deksel
+ Anti-slip bodem – beschermt de vloer en pedaalemmer staat stabiel
+ Gemakkelijk te verplaatsen – slimme handgreep in dekselscharnier

Technische gegevens

Materiaal: metaal
Inhoud 12 Liter
Diameter 25,1 cm
Hoogte 41,1 cm
Breedte 25,1 cm
Diepte 33,8 cm

Brabantia

Dit merk beschikt over een volledig assortiment afvalbakken. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!

Technische gegevens

Merk Brabantia
Kleur Zwart
Materiaal Matt steel
Eigenschap Glanzend