Satino papieren handdoekjes V-vouw RC tissue 2-lgs 25x23cm

Art: 592
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Symbolen

FSC® FSC®

Omschrijving

Het Satino papieren handdoekje V-vouw RC tissue 2-lgs 25x23cm biedt kwaliteit en comfort, perfect voor elk toilet. Met een zachte maar stevige kwaliteit bij optimaal gebruiksgemak voldoen deze handdoeken zeker aan de verwachtingen en behoeften van zowel klanten als werknemers. Ze zijn gekleurd met een natuurlijke witte tint, zodat ze gemakkelijk passen in elke omgeving. Satino heeft zijn product naar behoren gecertificeerd, want het heeft een Europees Ecolabel, wat betekent dat het voldoet aan alle milieuvriendelijke criteria die zijn vastgesteld door het EU-energiecertificeringsproces. Bovendien dragen deze papieren handdoeken het FSC-label dat certificeert dat dit product afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en andere verschillende bronnen die relevant zijn voor de FSC-normen. Deze hoogwaardige papieren handdoeken worden geleverd in een economische verpakking van 20x160 vellen, die voor het gemak perfect past in de satino dispenser. Voldoe aan de behoeften van uw gasten of werknemers met de Satino papieren handdoekjes V-vouw RC tissue 2-lgs 25x23cm en profiteer van een duurzaam en milieuvriendelijk product.

Positieve punten

+ Makkelijk te gebruiken
+ Sterk, maar zacht
+ Disposible

Technische gegevens

Merk: Satino
Bruto gewicht: 6 KG
Netto gewicht: 5,5 KG
Doos afmetingen: 592 x 260 x 215mm
Doos: 20x160 vellen
Pallet: 32 dozen
Pallethoogte: 230cm
Formaat: 25x23 CM
Vouwdiepte: 8cm
Palletsoort: EURO
Aantal per pallet: 60

Satino

Dit A-merk product beschikt over een breed assortiment Papieren handdoekjes. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Satino
Materiaal Gerecyled papier
Aantal lagen 2-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren