Numatic CT 370-2 Sproei-extractie machine incl. kit A26A 230V blauw

Art: 712034
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Omschrijving

Numatic CT 370-2: de compacte alleskunner voor uw schoonmaakwerk

Op zoek naar een makkelijk hanteerbare machine die krachtig schoonmaakt? De Numatic CT 370-2 sproei-extractie machine inclusief kit A26A 230V, is de oplossing. De sproei-extractie machine is compact maar verrassend effectief voor diverse schoonmaaktaken.

Compact, krachtig en flexibel in gebruik

De machine is compact, maar bezit de kracht van een grote schoonmaakmachine. Dankzij de Twinflo’-motor en ‘Powerflo’ pomp krijgt u sterke zuigkracht en efficiënte vloeistofinjectie. Perfect voor grondige reiniging van zowel tapijten als harde vloeren. De CT 370-2 is multi inzetbaar en geschikt voor het reinigen van tapijten, bekleding of harde vloeren. Met de bijgeleverde accessoires kunt u hem zelfs gebruiken als stof- of waterzuiger. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor allerlei schoonmaaktaken.

Accessoires kit A26A

De machine heeft een droge capaciteit van 15 liter, natte capaciteit van 9 liter en extractie van 6 liter, hiermee is het geschikt voor zowel grote als kleine klussen. Het containersysteem is voorzien van een unieke binnen tank, waardoor het model zo compact mogelijk blijft. Kies uit de accessoire kit A26A voor uitgebreide taken of kit A40A voor standaard sproei-extractie werk.

Numatic

Dit A+ merk beschikt over een volledig assortiment schoonmaakmachines. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43. Vragen over dit product? Neem gerust contact op. Stuur een mail naar [email protected] of bel 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Numatic

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren