CaluGuard Comfort 300 schort op blok 125x80cm blauw LDPE 50st

Art: 87348B
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
EU Declaration of Conformity: Food ENU
EU Verklaring van Overeenstemming: Food NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Uitstekende pasvorm
  • Simpel af te nemen
  • Sterk materiaal

Omschrijving

Het CaluGuard LDPE schort wordt geleverd op blok. Hier worden de schorten eenvoudig mee vastgebonden en wordt de afname versimpeld dankzij een praktische scheur beweging. De dikte van het schort is 50my. Het voorkomt dankzij deze dikte dat vuil en bacteriën van kleding in aanraking komen met voedsel en beschermt tegelijkertijd je kleding tegen opspattend vuil en vocht.

Het schort is gemaakt van de uiterst sterke en soepele kunststof LDPE (polyetheen). Dankzij de stevigheid en het comfort biedt het uitstekende bescherming voor personen die werkzaam zijn in bijvoorbeeld keukens in de voedingsindustrie, horecabedrijven en kookscholen. Dit schort heeft een goede, algemene pasvorm. Het is verkrijgbaar in een universele maat (one size) die door de praktische vormgeving altijd past.

Positieve punten

+ Simpele afname
+ Sterk materiaal
+ Uitstekende pasvorm

Technische gegevens

Afmetingen: 125x80cm
Dikte: 50my
Materiaal: LDPE
Doosinhoud 10 pakken van 50 stuks (totaal 500 stuks)

CaluGuard

Wilt u meer informatie over deze overall? Download de EG Verklaring van Overeenstemming onder het kopje Downloads. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van deze handschoen? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43. Onder het merk CaluGuard hebben we een uitgebreid assortiment disposable overalls laten ontwikkelen. Bekijk hier alle CaluGuard overalls.

Technische gegevens

Toepassing Voeding
Merk CaluGuard
Kleur Blauw
Materiaal Ldpe

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren