Taski gebogen pistoolgreep compleet voor Taski Aero stofzuigers

Art: 4132536
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Zeer effectief
  • Sterk materiaal

Bijbehorende producten

Omschrijving

De Taski gebogen pistoolgreep compleet is een hoogwaardig vervangingsonderdeel dat is ontworpen voor Taski Aero stofzuigers. Dit met precisie vervaardigde accessoire biedt een ergonomische, comfortabele greep zodat u gemakkelijker kunt schoonmaken en stofzuigen. De stevige constructie zorgt ervoor dat hij betrouwbaar en duurzaam is en bestand tegen de ontberingen van herhaald gebruik.

Deze complete pistoolgreep is voorzien van een verstelbare vergrendelbare handgreep die zowel voor links- als rechtshandige gebruikers geschikt is, zodat u uw stofzuiger kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Dankzij het lichtgewicht ontwerp vermindert dit model de vermoeidheid bij langdurig gebruik. Dankzij het ergonomische ontwerp in combinatie met geweldige prestaties tijdens langere schoonmaaksessies, is de Taski gebogen pistoolgreep compleet voor Taski Aero stofzuigers de perfecte keuze voor het aanpakken van grote schoonmaaktaken.

Positieve punten

+ Sterk
+ Effectief
+ Lange levensduur

Technische gegevens

Kleur: zwart
Maat: 38.6 cm x17.6 cm x 6.1 cm
Gewicht: 0.14 kg /Stuk
Materiaal: Kunststof

Taski

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Stofzuiger onderdelen en accessoires. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Taski