Urinoirmat meloen roze

Art: 2053RO
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Zorgt voor goede hygiëne
  • Geeft een langdurig frisse geur

Bijbehorende producten

Omschrijving

De urinoirmat is de ideale oplossing voor het behouden van een hygiënische en lekker ruikende toiletruimte. De urinoirmat is voorzien van anti-spat haartjes. Deze haartjes helpen bij het voorkomen van spatten en zorgen voor een nette en hygiënische omgeving. De urinoirmatten hebben een universeel formaat en zijn hierdoor geschikt voor alle urinoirs. Met de geur verspreidende urinoirmat kunt u een gastvrije en verfrissende omgeving creëren in diverse sanitaire faciliteiten, waaronder openbare toiletten, hotels en restaurants. Deze mat biedt een eenvoudige en doeltreffende oplossing om ongewenste geurtjes te bestrijden en uw bezoekers een aangename ervaring te bieden. De urinoirmat is verkrijgbaar in verschillende geuren.

Positieve punten

+ Geeft een frisse geur af
+ Anti-spat haartjes
+ Universeel

Technische gegevens

Kleur: roze, oranje en geel
Geuren: meloen, citroen en mango
Materiaal: rubber

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Kleur Roze
Materiaal Rubber

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren