Dolfing P12 Paterson overall blauw maat S

Art: 43312BS
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Bijbehorende producten

Omschrijving

De Dolfing P12 Paterson overall biedt een betrouwbare bescherming met een verdekte ritssluiting, waardoor je gemakkelijk in en uit de overall kunt stappen. De capuchon, voorzien van een handig koord, zorgt ervoor dat je hoofd beschermd is tegen diverse weersomstandigheden. Bovendien is de verdekte sluiting voorzien van klittenband, waardoor de overall veilig gesloten blijft.

Voor extra gemak zijn drukknopen toegevoegd aan zowel de mouwen als de beenpijpen. Hierdoor kun je de overall snel aanpassen aan je behoeften en de gewenste pasvorm creëren. Of het nu gaat om bescherming tegen vuil, chemicaliën of andere omgevingsfactoren, de Dolfing P12 Paterson overall staat garant voor duurzaamheid en veelzijdigheid.

Positieve punten

+ Veel gebruikt in de Food industrie
+ Verdekte sluiting

Technische gegevens

Kleur: navyblauw
Materiaal: P12/PU 200gr/m2 Coating: 45% PU Backing: 55% polyamide
Maten: S t/m 3XL
Normering: EN343, EN14605, EN1186, OIL-RES

Dolfing: regenkleding met een kleine CO2 voetafdruk

Dolfing produceert en distrubeert regenkleding met een zo'n klein mogelijke CO2 voetafdruk. Dit doet Dolfing op de volgende manieren:

Kleding

De regenkleding van Dolfing wordt geproduceerd doormiddel van gerecycled polyester en PVC. Het grotendeel van de gebruikte materialen zijn van 70% re-used en gerecycled materiaal

Afval

Het afval dat vrijkomt bij de productie wordt gerecycled en vervolgens gebruik in nieuwe ruwe materialen.

Energie neutraal produceren

De elektriciteit bij Dolfing wordt gewonnen door het gebruik van eigen zonnepanelen. Daarnaast wordt er bespaard via LED verlichting en isolatie.

Gebruik biogas

Het biogas dat Dolfing gebruikt wordt geproduceerd uit zogenaamde 'hernieuwbare' bronnen, d.w.z. mest of organisch afval.

Klimaatneutraal transport

Dolfing werkt samen met een vervoerder die op dagelijkse basis bezig is met het reduceren van hun uitstoot.

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Dolfing
Kleur Groen
Materiaal PU
Eigenschap Duurzame regenkleding

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren