CaluProtect Medical M55 desinfectievloeistof 750ml

Art: 150101
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Wettelijk Gebruiksvoorschrift NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Dit product bevat geen ethanol, daardoor is het vriendelijker in contact met de huid
  • Geen speciefieke eisen an toepassing voor transport (ADR) en opslag (PGS15)
  • Naspoeling is niet noodzakelijk
  • Laat geen residu achter
  • De vloeistof is niet brandgevaarlijk

Bijbehorende producten

Omschrijving

CaluProtect Medical M55 is de desinfecterende vloeistof die u zoekt om uw huis, kantoor, ziekenhuis of andere zorginstelling te beschermen. Onze oplossing is goedgekeurd door het CTGB onder goedkeuringsnummer 16254 N en bevat twee actieve stoffen - 2,5% waterstofperoxide en 2,5% L-(+)melkzuur - om bacteriën, gisten, schimmels en virussen effectief te bestrijden. Het is gebruiksklaar en kan veilig worden gebruikt op oppervlakken in ruimten bestemd voor menselijke bewoning en op oppervlakken op plaatsen waar voedsel en dranken worden bereid, gehanteerd en opgeslagen. Houd uzelf, uw gezin en uw medewerkers veilig met CaluProtect Medical M55 - de eerste keuze voor een betrouwbare desinfectiebron in elke omgeving.

Positieve punten

+ Laat geen residu achter, waterstofperoxide ontleedt in water en zuurstof.
+ Naspoelen is niet noodzakelijk, afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid kan het even duren voordat het oppervlak is opgedroogd.
+ Natuurlijke geur
+ De desinfectievloeistof bevat geen ethanol, waardoor deze veel vriendelijker voor de huid is als er toch iets op de huid terechtkomt.
+ De CaluProtect Medical M55 desinfectievloeistof is niet ingedeeld als ‘gevaarlijke stof’. Hierdoor zijn er geen specifieke eisen van toepassing voor transport (ADR) en opslag (PGS15).
+ De vloeistof is niet brandgevaarlijk en daarom veiliger te hanteren. Wel wordt het aangeraden om de veiligheidsinstructies op het etiket op te volgen.

Toepassing

De vloeistof is bestemd voor gebruik als desinfectiemiddel voor oppervlakken, zoals wanden, vloeren, werkoppervlakken en voorwerpen.Het middel kan ook gebruikt worden voor de verwijdering van schimmel- en weerplekken op harde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing

Het oppervlak dient vochtig te blijven gedurende de inwerktijd. Naspoelen is niet nodig. Residu kan worden verwijderd met een schone (disposable) doek.

Inwerktijd: Bestrijding van bacteriën, gisten en virussen, 1 minuut
Bestrijding van schimmels, 2 minuten

Technische gegevens

Inhoud: 750 ml per flacon (voorzien van spraytrigger).

Veiligheidsinformatie

Zie verpakking van het product en het veiligheidsinformatieblad.
Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

CaluProtect

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment desinfectiemiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected]  of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluProtect
Eigenschap Sprayflacon
Inhoud 750ml

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren