CaluClean Industry poetsdoeken N80 Ultra Strong blauw 70st

Art: 2212I
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
EU Declaration of Conformity: Food ENU
EU Verklaring van Overeenstemming: Food NLD
Legenda NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Bijbehorende producten

Omschrijving

Eigenschappen

De CaluClean Industry N80 is een zeer sterke poetsdoek met een uitstekend absorptievermogen (olie, water, etcetera). Door het hoge absorptievermogen kan de doek ook gebruikt worden in combinatie met water en/of reinigingsmiddelen en de doek is door de grote scheurvastheid tevens geschikt voor langdurig gebruik op ruwe oppervlakten. De CaluClean Industry N80 doek is erg sterk en tevens voorzien van een speciaal reliëf wat zorgt voor een optimaal contact met het schoon te maken oppervlak.

De doek is vervaardigd van speciaal materiaal, daardoor heeft de CaluClean Industry N80 doek een grote scheurvastheid (goede treksterkte en slijtage weerstand), wat de doek geschikt maakt voor langdurig gebruik. De multitoepasbare doek is geschikt voor vele omgevingen, denk hierbij aan werkplaatsen. De stevige dispenserdoos is dankzij het handzame formaat ook ideaal om onderweg bij je te hebben in de vrachtwagen of werkbus. Deze doek kan ook prima ingezet worden voor het reinigen van gereedschap.
Deze CaluClean N80 past in de CaluClean RVS poetsdoekendispenser.

Technische gegevens

Afmeting: 35 x 45cm (±1 cm), 15 gram (±1 gram)
Samenstelling: 25% (±5%) polypropyleen / 75% (±5%) cellulose
Inhoud: 70 stuks (losse doeken, gevouwen)
Verpakking: Dispenserdoos

Positieve punten

+ De CaluClean Industry N80 poetsdoek is uitermate geschikt voor gebruik in een industriële omgeving, werkplaatsen en op de bouw.
+ Pluist niet.
+ Flexibel.
+ Groot absorptievermogen.
+ Uitstekende slijtage weerstand en prima treksterkte (verwijdert hardnekkig vastzittend vuil met gemak).
+ Voor eenmalig gebruik maar zeer geschikt voor langdurig gebruik.
+ Hoge scheurvastheid en reinigingscapiciteit.

Toepassingen

- Doek impregneren met reinigingsmiddel voor intensieve handmatige reiniging.
- Droog maken van vochtige oppervlaken.
- Verwijdering van stofdeeltjes.  
- Reiniging van (ruwe) oppervlakten 
- Reiniging van handen

Non woven doeken

Non woven poetsdoeken worden geproduceerd van diverse speciaal geselecteerde vezels. De doeken zijn geschikt voor ingrijpende- en gespecialiseerde reinigings-klussen zoals het snel schoonmaken / vetvrij maken van vervuilde onderdelen en oppervlakten. Non woven poetsdoeken zijn te gebruiken in combinatie met oplosmiddelen en ze zijn pluisvrij, dus ideaal voor het gebruik in industriële omgevingen. Tot slot kunnen non woven poetsdoeken meerdere keren worden ingezet.

CaluClean poetsdoeken

Carel Lurvink heeft voor elke reinigingsklus een passende poetsdoek. Bekijk in de bijgevoegde legenda welke doek voldoet aan uw wensen en eisen. Hier staan enkele omstandigheden in beschreven die een goed beeld geven over de reinigingscapaciteit van de poetsdoek. Zo vind u altijd de best mogelijke oplossing! Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail of bel één van onze medewerkers.

Technische gegevens

Merk CaluClean
Materiaal Polypropyleen