Taski Aero BP B Li Ion Plus rugstofzuiger

Art: 7524708
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Omschrijving

De AERO BP is perfect voor onder andere trappenhuizen, liften en entrees. Het batterij model is uitermate geschikt voor transport, vrijetijds sector en drukke ruimtes. Overal waar door de aanwezigheid van mensen, veiligheid een prioriteit is. Het lage gewicht en geluidsniveau wordt bereikt door slim ontwerp en materialen zonder dat de prestaties worden beinvloed of warmte ontstaat. Licht met een compacte vorm en laag geluidsniveau voor discreet stofzuigen.

Laag totaal gewicht is essentieel voor elke rugstofzuiger. Het slimme ontwerp en comfortabele draagbanden gemaakt van hi tech materialen die ook in de beste rugzakken worden gebruikt, leveren nagenoeg perfecte gewichtsverdeling en buitengewoon draagcomfort.

De AERO BP kan eenvoudig worden veranderd van een rugstofzuiger naar een sledestofzuiger op wielen of naar een blazer. 3 apparaten in 1. Veelzijdig en flexibel in te zetten met professionele prestaties. Ideaal voor het blazen van zand, bladeren of bijvoorbeeld bij radiatoren.

Positieve punten

+ Beperkt geluidsniveau
+ Comfortabele draagbanden
+ 3 apparaten in 1

Technische gegevens

Afmetingen (LxBxH): 240x210x495
Gewicht: 5,3
Zuigmotor: 370W
Werkduur: 30min
laadtijd: 90min
Zuigbreedte: 280mm

Taski

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Rugstofzuigers.
Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Taski
Eigenschap Accu aangedreven

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren