Labaz ManuClean Forte 20ltr

Art: LAB0006
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Reinigt hardnekkig industrieel vuil zoals olie, vet en algemeen vuil
  • Speciaal voor hoge drukreinigers en schuimapparatuur

Symbolen

Hoge drukreiniger Hoge drukreiniger

Omschrijving

Labaz ManuClean Forte is een krachtig reinigingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor het dagelijks en periodiek verwijderen van hardnekkige aanslagen zoals vetten, eiwitten, rookaanslag, ingebrand vet en gelijksoortige hardnekkige vervuilingen op vloeren, wanden en productie apparatuur en rookkasten. Het is een vloeibaar, matig schuimend en sterk alkalisch reinigingsmiddel dat wateronthardende componenten bevat, waardoor het kan worden toegepast in hoge druk apparatuur.

ManuClean Forte is geschikt voor hogedruk-, manuele-, dompel en circuits reiniging in rookkasten. Het is echter niet geschikt voor aluminium oppervlakken. De inwerktijd van ManuClean Forte varieert afhankelijk van de toepassing en vervuiling, en kan variëren van 5 tot 15 minuten.

Het product kan worden toegepast door middel van verschillende reinigingsmethoden, waaronder hogedruk reiniging, schuimreiniging, dompel- en circulatiereiniging en manuele reiniging. Het verbruik van ManuClean Forte varieert afhankelijk van de toepassing en vervuiling, en de dosering is afhankelijk van de aard van de vervuiling, waterhardheid, temperatuur, enz.

Technische gegevens

Merk Labaz
Eigenschap Alkalische producten