Labaz ChlorFoam Extra 20ltr

Art: LAB0010
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Krachtig reinigingsmiddel
  • Toepasbaar op een schuimgenerator

Omschrijving

Maak kennis met Labaz ChlorFoam Extra, het ultieme wapen in de strijd tegen vervuilingen in de voedselindustrie. Dit krachtige chloorhoudende schuimreinigingsmiddel is ontworpen om zelfs de meest hardnekkige vet- en eiwitvervuilingen te verwijderen en is ideaal voor dagelijkse reinigingstaken in slachterijen, pluimveeverwerking, groenteverwerking en visindustrie.

ChlorFoam Extra is voorzien van schuimstabiele eigenschappen, waardoor het gemakkelijk en gelijkmatig kan worden aangebracht op vloeren, muren, snijtafels, verpakkingsmachines, transportbanden en andere productieapparatuur. Het is ook makkelijk afspoelbaar en geeft een uiterst hygiënisch resultaat.Dankzij het uitgebalanceerde mengsel van oppervlakte actieve stoffen, Sekwestranten en chloor is ChlorFoam Extra zeer effectief tegen organische verkleuringen en voorkomt het de opbouw van biofilms. Het middel kan laag gedoseerd worden en is toepasbaar in de meest gangbare schuimreinigingsapparatuur.

Let op: ChlorFoam Extra is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik en mag alleen worden gebruikt met behulp van schuimreinigerinstallaties. Het middel is toegestaan als middel ter bestrijding van niet sporenvormende bacteriën, schimmels en gisten op oppervlakken die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor, behalve op melkwinningsapparatuur op de boerderij en keukens in ziekenhuizen en overige instellingen voor gezondheidszorg.

Voor optimale resultaten bij het gebruik van ChlorFoam Extra raden wij aan om sterk verontreinigde oppervlakken vooraf grondig te reinigen met een geschikt reinigingsmiddel en vervolgens af te spoelen met schoon water. Bij licht verontreinigde oppervlakken kan dit gecombineerde reinigings- en desinfectiemiddel in één gang worden gebruikt. Behandelde oppervlakken die met eet- en drinkwater en de grondstoffen hiervoor in contact kunnen komen, dienen na de inwerktijd grondig met schoon water te worden nagespoeld.

Dosering

Dosering: 3%, minimale inwerktijd 5 minuten

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Labaz
Eigenschap Alkalische producten