Labaz AlkalineFoam 20ltr

Art: LAB0002
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Gemakkelijk afspoelbaar
  • Krachtige reiniging voor veel soorten vervuiling
  • Geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie

Bijbehorende producten

Omschrijving

abaz AlkalineFoam is het ideale schuimreinigingsmiddel voor sterk vervuilde objecten. Het is zeer effectief voor een breed scala aan vervuilingen, zoals dierlijke- en plantaardige vetten, bloed en eiwitten. Het wordt aanbevolen voor dagelijkse reiniging waar eiwit en vet vervuiling in combinatie voorkomen, zoals in slachterijen, pluimveeverwerking, groente verwerking en visindustrie. AlkalineFoam kan worden gebruikt voor het reinigen van vloeren, muren, snijtafels, verpakkingsmachines, transportbanden en andere productie apparatuur.

AlkalineFoam heeft uitgebalanceerde mengsel van oppervlakte actieve stoffen en sekwestranten en is sterk schuimend. Het kan laag gedoseerd worden en is makkelijk afspoelbaar. Het geeft een schoon en hygiënisch resultaat. Let op: AlkalineFoam is niet geschikt voor aluminium.

Het gebruik van AlkalineFoam is gemakkelijk. Bij schuimreiniging met behulp van een foamunit schuim je het te behandelen oppervlak in, laat het schuim 10-20 minuten inwerken en spoel grondig af met krachtige (bij voorkeur warm water) waterstraal. Bij gebruik van een schuimtank vul je de ketel voor 80% met water, voeg je de juiste dosering AlkalineFoam toe en vul je de schuimketel af. Verdere verwerking gaat gelijk aan schuimreiniging met behulp van een foamunit. Bij hoge drukreiniging, gelijktijdig spuiten van water en chemicaliën onder hoge druk, sproei je het te behandelen oppervlak in met een gebruiksoplossing en laat je de oplossing 10-20 minuten inwerken. Grondig afspoelen met een krachtige (bij voorkeur warm water) waterstraal.

Dosering

De dosering van AlkalineFoam is afhankelijk van de aard van de vervuiling, waterhardheid, temperatuur en andere factoren. Bij schuimreiniging met behulp van een foamunit en een schuimtank is een gebruiksdosering van 2,0 tot 5,0 gew. % op water aanbevolen. Bij hoge drukreiniging, gelijktijdig spuiten van water en chemicaliën onder hoge druk, is een gebruiksdosering van 0,5 tot 2,0 gew. % op water aanbevolen.

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Labaz
Eigenschap Alkalische producten