Labaz AlkalineFoam Forte 25ltr

Art: LAB0012
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Effectief tegen hardnekkige industriële vervuilingen zoals oliën, vetten, teer en verf
  • Speciaal voor hoge drukreinigers en schuimapparatuur

Omschrijving

Labaz AlkalineFoam Forte is een krachtig schuimreinigingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor sterk vervuilde objecten in de voedingsmiddelenindustrie. Het middel is effectief tegen een breed scala van vervuilingen, waaronder dierlijke- en plantaardige vetten, bloed en eiwitten. Hierdoor is het middel aanbevolen voor dagelijkse reiniging waar eiwit- en vetvervuiling in combinatie voorkomen, zoals in slachterijen, pluimveeverwerking, groente verwerking en visindustrie.AlkalineFoam Forte is zeer schuimstabiel en kan laag gedoseerd worden. Het middel is makkelijk afspoelbaar en geeft een schoon en hygiënisch resultaat. AlkalineFoam Forte is niet geschikt voor gebruik op aluminium.

Het middel is geschikt voor het reinigen van vloeren, muren, snijtafels, verpakkingsmachines, transportbanden en andere productie apparatuur. AlkalineFoam Forte kan worden toegepast in de meest gangbare schuimreinigingsapparatuur.Gebruik van Labaz AlkalineFoam Forte is zeer eenvoudig. Bij schuimreiniging met behulp van een foamunit wordt het oppervlak ingeschuimd en kan het middel 10-20 minuten laten inwerken. Bij zware vervuiling kan het oppervlak worden geschrobd. Vervolgens dient het oppervlak grondig te worden afgespoeld met een krachtige waterstraal. Bij gebruik van een schuimtank wordt het middel toegevoegd aan de ketel en kan de verdere verwerking worden uitgevoerd als bij schuimreiniging met behulp van een foamunit.

Al met al is Labaz AlkalineFoam Forte een zeer effectief en gemakkelijk te gebruiken schuimreinigingsmiddel dat ideaal is voor dagelijks gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.

Technische gegevens

Toepassing Schuimreiniger
Merk Labaz