Labaz Acidfoam Economic 20ltr

Art: LAB0009A
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Veiligheidssamenvatting NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Gemakkelijk afspoelbaar
  • Geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie

Omschrijving

Acidfoam Economic 20ltr: de ideale oplossing voor periodiek onderhoud van machines in de voedingsmiddelen industrie. Dit zuur schuimreinigingsmiddel is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van kalk, roest en andere minerale vervuilingen bij machines die bij hoge temperaturen worden gebruikt, zoals kookketels, de buitenkant van vulmachines, opslagtanks en transportbanden.Dankzij de combinatie van anorganisch zuur en schuimende bevochtigers/emulgatoren biedt Acidfoam Economic een uitstekende reinigingskracht en verhoogde contacttijd op verticale oppervlakken. Het schuim is gemakkelijk af te spoelen en geschikt voor de meest gangbare schuimreinigingsapparatuur. Let op: Acidfoam Economic is alleen geschikt voor roestvaststaal typen en niet voor zachte metalen.

Gebruik Acidfoam Economic in combinatie met een foamunit of schuimtank voor optimale resultaten. Bij schuimreiniging met behulp van een foamunit, schuim het oppervlak in en laat het 10-20 minuten inwerken. Bij zware vervuiling is het noodzakelijk om het oppervlak te schrobben. Spoel daarna grondig af met krachtige (bij voorkeur warm water) waterstraal. Voor gebruik in een schuimtank, vul de ketel voor 80% met water en voeg de juiste dosering Acidfoam toe. Vul de schuimketel af en verwerk verder zoals bij schuimreiniging met behulp van een foamunit.Bij hoge drukreiniging, gelijktijdig spuiten van water en chemicaliën onder hoge druk, sproei de gebruiksoplossing op het te behandelen oppervlak en laat het 10-20 minuten inwerken. Spoel daarna grondig af met krachtige (bij voorkeur warm water) waterstraal.

Het verbruik van Acidfoam Economic varieert afhankelijk van de aard van de vervuiling, waterhardheid, temperatuur enzovoort. Bij schuimreiniging met behulp van een foamunit of schuimtank is een gebruiksdosering van 2,0 tot 5,0 gew. % op water aanbevolen. Bij hoge drukreiniging is een gebruiksdosering van 1,0 tot 2,0 gew. % op water voldoende. Kies voor de beste resultaten en periodiek onderhoud voor Acidfoam Economic.

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Labaz