Numatic schrob-zuigmachine TGB4045 graphite inclusief batterij

Art: 903607
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Doordat de tank groter is dan andere in de markt, hoeft het niet zo vaak bijgevult te worden

Bijbehorende producten

CaluClean F1 1ltr Dagelijkse vloerreiniger
CaluClean F1 1ltr Dagelijkse vloerreiniger
CaluClean F1 1ltr Dagelijkse vloerreiniger
1 liter
5 liter
25 liter
1 liter doseerfles
Nieuw
CaluClean F10 kunststof vloerreiniger  1ltr doseerflacon
CaluClean F10 kunststof vloerreiniger  1ltr doseerflacon
CaluClean F10 kunststof vloerreiniger  1ltr doseerflacon
CaluClean F10 kunststof vloerreiniger  1ltr doseerflacon
1 liter doseerfles
5 liter
1000 liter

Omschrijving

De Numatic schrob-zuigmachine TGB4045 is een professionele machine die speciaal is ontworpen om vloeren grondig schoon te maken. Deze machine is geschikt voor verschillende soorten vloeren, zoals tegels, linoleum, vinyl en marmer. De TGB4045 is een compacte, wendbare machine die gemakkelijk te manoeuvreren is in kleine ruimtes. De schrob-zuigmachine heeft een groot schoonwatertank van 40 liter en een vuilwatertank van 45 liter. Hierdoor kan je langdurig werken zonder tussentijds te hoeven stoppen voor het legen en bijvullen van de tanks. De machine heeft een automatische borstel- en zuigmondinrichting die zorgt voor een efficiënte en grondige reiniging van de vloer. De borstels zijn eenvoudig te verwisselen en de zuigmond kan worden aangepast aan de hoogte van de vloer.

De TGB4045 is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het handige bedieningspaneel. Met de bedieningsknoppen kan je de snelheid van de borstels en de zuigmond instellen en de watertoevoer regelen. De machine is uitgerust met een indicator voor de vuilwatertank, zodat je precies weet wanneer het tijd is om deze te legen. De Numatic schrob-zuigmachine TGB4045 is ook nog eens energiezuinig en milieuvriendelijk. De machine heeft een laag geluidsniveau en is voorzien van een ECO-modus die het energieverbruik vermindert. De TGB4045 is ook uitgerust met een systeem voor automatische dosering van reinigingsmiddelen, wat ervoor zorgt dat je niet te veel reinigingsmiddel gebruikt en daarmee het milieu ontziet.

Kortom, de Numatic schrob-zuigmachine TGB4045 is een krachtige en betrouwbare machine die geschikt is voor het reinigen van verschillende soorten vloeren. De machine is gebruiksvriendelijk, energiezuinig en milieuvriendelijk. Met deze machine kan je vertrouwen op een grondige en efficiënte reiniging van al je vloeren.

Positieve punten

+ Groot schoonwatertank en vuilwatertank: De TGB4045 heeft een schoonwatertank van 40 liter en een vuilwatertank van 45 liter. Hierdoor kan je langdurig werken zonder tussentijds te hoeven stoppen voor het legen en bijvullen van de tanks.
+ Gebruiksvriendelijk: De bedieningsknoppen op het handige bedieningspaneel maken de machine zeer gebruiksvriendelijk. De TGB4045 is ook voorzien van een indicator voor de vuilwatertank, zodat je precies weet wanneer het tijd is om deze te legen.
+ Energiezuinig en milieuvriendelijk: De TGB4045 is uitgerust met een ECO-modus die het energieverbruik vermindert en een systeem voor automatische dosering van reinigingsmiddelen, wat ervoor zorgt dat je niet te veel reinigingsmiddel gebruikt en daarmee het milieu ontziet.

Technische gegevens

Voltage: 2 x 12V 100 Ah Gel Battery
Kleur: Graphite
Borsteldruk: 24-45 Kg
Aantal borstels/pads: 1
Werkbreedte: 450 mm
Breedte zuigmond: 805 mm
Vermogen borstelmotor: 300 Watt
Vermogen zuigmotor: 400 Watt
Capaciteit ketel/tank: 40 L
Toeren per minuut: 100 TPM
Padhouder diameter: 400 mm
Praktische prestatie: 1120 m2/u
Geluidsniveau: 68-70 dB
Gewicht: 128 Kg
Afmetingen: 470 x 1070 x 1160 mm
Batterijlader: Intern
Oplaadtijd batterij(en): 8 uur
Werktijd batterij(en): 2,25 uur

Numatic

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment schrobzuigmachines. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Numatic
Kleur Grijs

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren