Labaz SecureFoam Forte 20ltr

Art: LAB0040
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Veiligheidssamenvatting NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Verwijdert moeiteloos zware vervuilingen
  • Geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie
  • Effectieve reiniging van zware vervuilingen zoals vet, zetmeel en eiwitten

Bijbehorende producten

Omschrijving

Labaz SecureFoam Forte 20ltr is een krachtig alkalisch schuimreinigingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van sterk vervuilde objecten in de voedselverwerkende industrie. Het middel is zeer effectief voor een breed scala aan vervuilingen, waaronder dierlijke en plantaardige vetten, bloed en eiwitten. SecureFoam Forte wordt aanbevolen voor dagelijkse reiniging in de slachterijen, pluimveeverwerking en visindustrie. Het kan gebruikt worden voor het reinigen van vloeren, muren, snijtafels, verpakkingsmachines, transportbanden en andere productie-apparatuur. SecureFoam Forte is geschikt voor gebruik in de meest gangbare schuimreinigingsapparatuur.

Gebruiksaanwijzing

Schuimreiniging met behulp van foamunit

Schuim het te behandelen oppervlak in. Laat het schuim 10-20 minuten laten inwerken; bij zware vervuiling oppervlakken waar noodzakelijk bij schrobben. Grondig afspoelen met krachtige (bijvoorkeur warm water) waterstraal.

Schuimtank

Vul de ketel voor 80 % met water. Voeg de juiste dosering Securefoam Forte toe en vul de schuim ketel af. Verdere verwerking gelijk aan schuimreiniging met behulp van foamunit.Hoge drukreiniging, gelijktijdig spuiten van water en chemicaliën onder hoge drukSproei het te behandelen oppervlak in met een gebruiksoplossing.De oplossing 10-20 minuten laten inwerken. Grondig afspoelen met een krachtige (bijvoorkeur warm water) waterstraal.

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Labaz