Betalen

Bestelt u bij Carel Lurvink, dan kunt u op 4 manieren betalen: 

  • Op rekening
  • Met iDEAL
  • Met creditcard
  • Per overboeking
 
  iDEAL VISA Mastercard Maestro Paypal Belfius KBC Sofort  
                   
 

Op rekening

Wilt u op rekening bestellen, dan verzenden wij uw bestelling naar het afleveradres en sturen we de factuur naar het factuuradres. De betaaltermijn van een betaling op rekening is 30 dagen.

Bestelt u voor de eerste keer bij ons, dan verzoeken we u vriendelijk het bedrag over te maken voordat wij uw bestelling verzenden.
 

iDEAL

Kiest u bij het afrekenen voor een iDEAL-betaling, dan wordt u voor de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van onze betaalpartner MultiSafepay. Op deze pagina kiest u uw bank en kunt u de iDEAL-betaling afronden.
 

Creditcard

Maakt u de keuze voor een creditcardbetaling, dan geeft u ons autorisatie om het bedrag van uw creditcard te mogen incasseren. U wordt doorverwezen naar de betaalpagina van onze betaalpartner MultiSafepay. Op deze pagina kunt u uw creditcardgegevens doorgeven. 
 

Overboeking

Wanneer u het bedrag handmatig wilt overboeken, dan kunt u dit aangeven bij het afrekenen. U ontvangt van ons een e-mail waarin de order bevestigd wordt. Daarin staat ook de informatie die u nodig heeft om het bedrag over te maken. Zodra het bedrag door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling.
 

Veilig betalen

Betalingen die u doet bij www.carellurvink.nl gaan via onze betaalpartner MultiSafepay. Een betrouwbare partner voor betalingen over internet. Bij MultiSafepay staat veiligheid voorop, uw betaling wordt versleuteld verzonden. Dat betekent altijd zorgeloos betalen.

 
  MultiSafePay  
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur