Bestelt u bij Carel Lurvink, dan kunt u op 4 manieren betalen:

  • Op rekening
  • Met iDEAL
  • Met creditcard
  • Per overboeking
iDEAL logo  VISA logo  Mastercard logo  Maestro logo  Paypall logo  Belfius logo  KBC logo  Sofort logo 

Op rekening

Wilt u op rekening bestellen, dan verzenden wij uw bestelling naar het afleveradres en sturen we de factuur naar het factuuradres. De betaaltermijn van een betaling op rekening is 30 dagen.

Bestelt u voor de eerste keer bij ons, dan verzoeken we u vriendelijk het bedrag over te maken voordat wij uw bestelling verzenden.

iDEAL

Kiest u bij het afrekenen voor een iDEAL-betaling, dan wordt u voor de betaling doorverwezen naar de betaalpagina van onze betaalpartner MultiSafepay. Op deze pagina kiest u uw bank en kunt u de iDEAL-betaling afronden.

Creditcard

Maakt u de keuze voor een creditcardbetaling, dan geeft u ons autorisatie om het bedrag van uw creditcard te mogen incasseren. U wordt doorverwezen naar de betaalpagina van onze betaalpartner MultiSafepay. Op deze pagina kunt u uw creditcardgegevens doorgeven.

Overboeking

Wanneer u het bedrag handmatig wilt overboeken, dan kunt u dit aangeven bij het afrekenen. U ontvangt van ons een e-mail waarin de order bevestigd wordt. Daarin staat ook de informatie die u nodig heeft om het bedrag over te maken. Zodra het bedrag door ons ontvangen is, verzenden wij uw bestelling.

Veilig betalen

Betalingen die u doet bij www.carellurvink.nl gaan via onze betaalpartner MultiSafepay. Een betrouwbare partner voor betalingen over internet. Bij MultiSafepay staat veiligheid voorop, uw betaling wordt versleuteld verzonden. Dat betekent altijd zorgeloos betalen.

Logo MultiSafepay

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren