Bezorgen

Levertijd

Het overgrote deel van ons assortiment ligt op voorraad in ons eigen magazijn in Enschede en is direct leverbaar. We informeren u over de levertijd van elk artikel in de orderbevestiging die u van ons ontvangt. Als een artikel niet voorradig is, informeren wij u daar zo spoedig mogelijk over. 

Vervoer

Carel Lurvink verzendt grotendeels met eigen vervoer en deels wordt er gebruik gemaakt van extern vervoer. Bestellingen in de buurt van Enschede worden met onze eigen vrachtwagens geleverd. Ook als uw bestelling producten met gevaarlijke stoffen bevat; Carel Lurvink is bevoegd en gecertificeerd om dergelijke producten te vervoeren. Overige bestellingen worden door een externe partij bij u bezorgd. 

Gevaarlijke stoffen

Bij vervoer met gevaarlijke stoffen moeten we rekening houden met een aantal zaken. Zoals de route, een lijst van gevaarlijke stoffen, de classificatie en verscheidene bepalingen met betrekking tot verpakkingen en het laden en lossen.

Dit is allemaal vastgelegd in het ADR (Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route), het pan-Europese verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Carel Lurvink vervoert deze producten volgens het ADR regelement. 

Bestelling niet ontvangen

Heeft u uw bestelling niet ontvangen? Laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten zodat wij direct actie kunnen ondernemen.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur