Mijn Carel Lurvink App

Snel en makkelijk bestellen met de Mijn Carel Lurvink app

Met de app van Carel Lurvink kunt u snel en eenvoudig bestellingen plaatsen. Het enige wat u nodig bent is een mobiel apparaat en een wifi/internetverbinding.

Verschillende autorisaties en mogelijkheden

De bestelapp van Carel Lurvink is een extensie van mijn Mijn Carel Lurvink. Een bestelsysteem waarbij u onderscheid kunt maken tussen functies, zoals inkoper en een besteller. U kunt eenvoudig objecten toevoegen en zelfs per medewerker bestellijsten aanmaken. U kunt mijn Mijn Carel Lurvink compleet aanpassen aan de eisen van uw eigen bestelsysteem.

Scannen met uw camera

Met de Carel Lurvink app kunt u gemakkelijk barcodes scannen en het product in uw winkelwagen plaatsen. Na plaatsing van de bestelling wordt deze door onze afdeling Sales Support gecontroleerd en vrijgegeven. Indien een product niet voorradig is of een bestelling afwijkt, dan neemt een van onze medewerkers contact met u op.  

Een korte uitleg over onze app ziet u in onderstaande video. Wilt u meer weten over de bestelmogelijkheden van www.carellurvink.nl, dan leggen we u dat graag uit. Chat met één van onze medewerkers of neem contact op via 053 - 434 43 43.

 

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur