Kiyoh Logo 8,9
Carel Lurvink

Mijn Carel Lurvink

Mijn Carel Lurvink

is ons online bestelsysteem voor de zakelijke gebruiker. Eenmaal ingelogd biedt dit een flink aantal voordelen. Zo zijn er op maat gemaakte bestellijsten, kan er onderscheid gemaakt worden tussen inkopers en bestellers, kan men budgetten instellen, bekijkt u uw zeer uitgebreide (bestel)rapportages en meer. We lichten de belangrijkste punten graag even toe.

Inkoper en besteller

In Mijn Carel Lurvink maken we onderscheid tussen inkopers en bestellers. Zo heeft een inkoper alle rechten om aanpassingen te doen, en heeft een besteller net zoveel rechten als de inkoper toelaat. Zo kan een inkoper bijvoorbeeld verschillende bestellers in Mijn Carel Lurvink toevoegen die alleen een bestelling kunnen plaatsen en verder geen toegang hebben tot andere functies. 

Bestellijsten

De bestellijst in Mijn Carel Lurvink is een vaste bestellijst met daarop de producten die periodiek besteld worden. De inkoper of besteller heeft een vaste lijst met producten waar men uit kan kiezen. Producten die men niet nodig heeft en nooit besteld worden staan er uiteraard niet tussen. De lijst kan door de inkoper aangepast worden, op verzoek kan dat ook door een medewerker van Carel Lurvink gedaan worden.

Objecten

Men kan verschillende afleveradressen - of objecten - aan het account toevoegen. Dit object kan een afdeling binnen het bedrijf zijn, maar ook een persoon. Zo kan men meerdere objecten toevoegen met eenzelfde afleveradres.

Budgetten

Aan elk object kan een budget gekoppeld worden. Zo is er maximale controle op wat een besteller kan en mag bestellen. Dit is per order en per jaar in te stellen.

Rapportages

Men kan in Mijn Carel Lurvink meerdere rapportage inzien en exporteren naar het eigen systeem. Zo kan de bestelhistorie worden bekeken tot op objectniveau, kan men de backorders inzien en zijn alle facturen te bekijken en downloaden. Mijn Carel Lurvink is zo ingericht dat het zeer eenvoudig is om een account in te stellen en aanpassingen te doen. Maar natuurlijk staan onze medewerkers graag klaar om dit voor u te doen. 
  

E-Mail: info@carellurvink.nl
Tel: 053 - 4344343

Referentie


Het distributiecentrum heeft vaak dezelfde producten nodig. ”Ze staan standaard op de favorietenlijst op ‘Mijn Carel Lurvink’. Wij hebben drie van deze  lijsten waarin we de meest bestelde artikelen opslaan. Voor andere producten gebruik ik de zoekfunctie. Die werkt erg goed. Kan ik iets toch niet vinden, dan gebruik ik de live chat. Dan krijg ik  vrijwel meteen antwoord. Bellen kan ook. Ik krijg vaak dezelfde helpdeskmedewerkers te spreken, en zij weten ook wie ze aan de lijn hebben. Dat kleinschalige is erg prettig.

Waar Carel Lurvink in uitblinkt, is service. Daar kunnen bedrijven nog van leren. Bij vragen via de live chat krijg ik heel snel antwoord. ‘Nee’ is geen optie, Carel Lurvink heeft altijd een oplossing. Ook de aftersales is uitstekend. Naderhand vraagt de medewerker altijd of het allemaal gelukt is. Eerst bestelden we telefonisch. Zodra dit online kon, is de overstap gemaakt. Dat is een stuk praktischer; altijd up-to-date informatie en eenvoudig bij te houden. Daardoor gaat bestellen altijd goed.” 

Bekijk hier alle Referenties & praktijkcases

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd
Kiyoh Logo 8,9

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

Servicecenter Winschoten
J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten

0597 - 4226001


Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur