Carel Lurvink
Terug naar overzicht

Vendor handdoekcassettes voor Vendor IQ dispensers

:1361
182,12 ( p. st.) excl. btw
Omschrijving

Toilethygiëne is niet compleet zonder goede handdroging. Een goede handdroging zorgt ervoor dat de huid in betere conditie blijft. De Vendor handdoek biedt een effectieve en efficiënte droging en zorgt voor verwijdering van eventuele zeepresten. Daarnaast zorgt de Vendor handdoek voor extra hygiëne. Onderzoek heeft aangetoond dat handdroging met papier het aantal bacteriën op de handen reduceert en daardoor bijdraagt aan het voorkomen van bacterie overdracht.

Het Vendor continusysteem.
De Vendor handdoekcassettes zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen, met elk een eigen kleurcodering (rood/oranje). Dit garandeert een continue beschikbaarheid voor de toiletbezoeker. Met behulp van het voorraadindicatievenster van de Vendor handdoekautomaat is in één oogopslag duidelijk of de handdoekautomaat bijgevuld moet worden en zo ja, met welke kleur cassette. Dit werkt gemakkelijk en snel! Verpakking.
Hygiëne begint al tijdens de logistiek en opslag in uw schoonmaakkast. De handdoekcassettes van Vendor worden namelijk volledig verpakt aangeleverd, zodat u gegarandeerd bent van schone handdoeken tijdens het bijvullen van uw handdoekautomaat. Handdoekcassette voor elke situatie.
Vendor biedt voor elke situatie de juiste handdoekcassette. De witte papieren cassettes zijn beschikbaar in (standaard) 2-laags en in 4-laags comfort papier.
De vullingen 1361 en 1363 zijn bestemd voor de Vendo IQ dispensers.

Symbolen

Nordic SWAN
Doos papier

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?

Neem contact op met onze product specialist Bas Kuis

Bas Kuis
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur