Bouwemmer 12ltr zwart metalen beugel + maatverd.

Art: 322110
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Hoogwaardige kwaliteit van het materiaal
  • Universeel inzetbaar

Omschrijving

Bouwemmers zijn inzetbaar in vele omgevingen en zijn voor veel doeleinden te gebruiken. Zo kunt u mengen met deze bouwemmer, kunt u er bouwafval mee opruimen of maak er een kleine hoeveelheid cement in aan. Deze bouwemmers zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen onder de zwaarste omstandigheden worden gebruikt.

De 12 liter bouwemmer wordt ook wel betonemmer, cementemmer of mortelemmer genoemd en is uitermate geschikt voor het transporteren van water, verf en andere vloeistoffen. Ook kan deze emmer uitstekend worden gebruikt voor het aanmaken van kleine hoeveelheden gips, mortel etc. De toepassingen van onze bouwemmer zijn: schoonmaak, bouw, afbouw, scheepvaart, industrie en thuisgebruik.

Technische gegevens

Kleur Zwart
Materiaal Polyethyleen
Inhoud 12 liter

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren